بازداشت معترضان به ترامپ توسط پلیس کنگره آمریکا

پلیس کنگره آمریکا ۵۷۵ نفر را که در اعتراض به مواضع ضد مهاجرتی دولت دونالد ترامپ، یکی از ساختمان‌های مجلس سنای این کشور را اشغال کرده بودند، بازداشت کرد.
کد خبر: ۸۱۲۲۴۶
|
۰۸ تير ۱۳۹۷ - ۰۴:۱۹ 29 June 2018
|
3103 بازدید

پلیس کنگره آمریکا ۵۷۵ نفر را که در اعتراض به مواضع ضد مهاجرتی دولت دونالد ترامپ، یکی از ساختمان‌های مجلس سنای این کشور را اشغال کرده بودند، بازداشت کرد.

به گزارش فارس، در حالی که اعتراض‌های داخلی به مواضع ضد مهاجرتی دولت آمریکا ادامه دارد، فعالان آمریکایی اعتراض خود را به درون یکی از ساختمان‌های مجلس سنای آمریکا بردند.

طبق گزارش رویترز، بیش از ۵۰۰ تن از فعالان و معترضان بهمواضع ضد مهاجرتی دولت دونالد ترامپ در اعترضا به این مواضع یکی از ساختمان‌های مجلس سنای این کشور را اشغال کردند.

بنا بر گزارش‌ها، معترضان که بیشتر آنها را زنان تشکیل می‌دادند در اعترض به مواضع مهاجرتی دولت ترامپ شعار می‌داندن: «اینجا از مهاجران استقبال می‌کنیم».

معترضان همچنین شعارهایی علیه جداسازی کودکان مهاجران از والدین آنها در مرز آمریکا سر دادند.

بنا بر گزارش‌ها، نیروهای پلیس کنگره آمریکا ۵۷۵ نفر از معترضان را بازداشت کردند.

خانم «پرامیلا جایاپال» عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت واشنگتن یکی از بازداشت‌شدگان است.

 

«پرامیلا جایاپال» عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا

توئیتر این نماینده کنگره با اعلام این خبر دلیل مشارکت او در تجمع معترضان در ساختمان سنای آمریکا را مخالفت او با «سیاست ظالمانه ترامپ» دربارهمهاجران توصیف کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟