آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
0بازدید

علت مسمومیت ۱۷۰ نفر با آب در جنوب ایران

یک مسؤل سازمان اورژانس کشور به تشریح علت مسمومیت ۱۷۰ نفر با آب آلوده در رامهرمز پرداخت.

یک مسؤل سازمان اورژانس کشور به تشریح علت مسمومیت ۱۷۰ نفر با آب آلوده در رامهرمز پرداخت.

به گزارش تسنیم، مجتبی خالدی - سخنگوی سازمان اورژانس کشور اظهار داشت: به دلیل خرابی پمپ شبکه آبرسانی در شهرک شهید رایگان و روستاهای سه تلون، کبوتری و سرتنگ رامهرمز و استفاده از آب‌های ذخیره شده، 170 نفر دچار مسمومیت با آب آلوده شدند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: 50 نفر از این مسمومین توسط اورژانس 115 به بیمارستان منتقل شدند و 120 نفر دیگر نیز خودشان به مراکز درمانی مراجعه کردند. این مسمومین در بیمارستان های مادر رامهرمز، ابوذر، سینا، کرمی و نفت اهواز پذیرش شده و تحت مداوا قرار گرفتند.

وی در ادامه تصریح کرد: نخستین نفر از مسمومین ساعت 11 صبح روز جمعه با علائم اسهال و استفراغ به مراکز درمانی مراجعه کرده بود. در حال حاضر نیز، تیم های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به منظور انجام اقدامات بهداشتی لازم از جمله گندزدایی به این مناطق، اعزام شدند.

به گفته سخنگوی سازمان اورژانس کشور در حال حاضر 79 نفر از مسمومین در مراکز درمانی رامهرمز و اهواز بستری هستند و سایر مسمومین پس از دریافت خدمات، ترخیص شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.