آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
7بازدید

دریای مازندران ۳ قربانی گرفت

سخنگوی مرکز فوریت های پزشکی مازندران از غرق شدن سه نفر در دریای خزر خبر داد و گفت: سه نفر دیگر نیز راهی بیمارستان شدند.

به گزارش مهر، زکریا اشکپور اظهار داشت: ظهر روز پنجشنبه در ساحل پرواز چالوس یک مرد ۶۰ ساله در خارج از طرح سالم‌سازی و دو مرد ۱۹ و ۳۸ ساله در شهر نور ودر خارج از طرح سالم‌سازی دریا غرق شدند.

سخنگوی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پرشکی مازندران بیان کرد: در هر دو مورد متاسفانه اقدامات احیاء پیشرفته توسط تیم‌های اورژانس اعزامی موثر واقع نشده است.

وی در ادامه از نجات سه نفر از غرق شدن در دریای خزر خبر داد و گفت: ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه پنجشنبه در شهر سلمانشهر، پلاژ قو، مرد ۱۹ ساله که اقدام به شنا در خارج از طرح سالم‌سازی کرده بود، در حال غرق شدن بود و با خروج از آب توسط نیروهای امدادی، توسط تیم پایگاه اورژانس سلمانشهر تحت اقدامات درمانی پیش بیمارستانی قرار گرفت و به بیمارستان طالقانی چالوس منتقل شده است.

اشکپور اضافه کرد: همچنین حوالی ساعت ۲۱در ساحل شیلات چالوس دو خانم ۱۵ و ۳۴ ساله در خارج از طرح سالم‌سازی در حال غرق شدن بودند و پس از خروج از آب توسط تیم اورژانس چالوس و انجام اقدامات درمانی پیش بیمارستانی به بیمارستان طالقانی چالوس منتقل شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.