آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۲

افزایش ۱۰۰ هزار تومانی سکه در کسری از ساعت!

قیمت سکه پس از آن‌که از تا ظهر امروز (ساعت ۱۳) روند کاهشی داشت، از نیم ساعت قبل تغییر جهت داد و حدود ۱۰۰ هزار تومان گران شد.

محمد کشتی‌آرای - عضو اتحادیه فروشندگان و تولیدکنندگان طلا و جواهر - در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با آغاز تحویل سکه‌های پیش فروش از امروز، قیمت سکه بعد از روند کاهشی و رسیدن به قیمت دو میلیون و ۷۳۰ هزار تومان، از ظهر به بعد در پی افزایش نرخ دلار به بالای ۸۰۰۰ تومان، روند صعودی به خود گرفت و به دو میلیون و ۸۲۸ هزار تومان رسید.

وی افزود: در حال حاضر بازار طلا و ارز به شدت حساس است و با یک اتفاق و صحبت سیاسی و اقتصادی بلافاصله واکنش نشان می‌دهد. مشخص نیست دقیقا چه اتفاقی باعث بالا رفتن قیمت ارز و سکه شده و در حال واکاوی این مساله هستیم.

عضو اتحادیه فروشندگان و تولیدکنندگان طلا و جواهر با بیان این‌که قیمت ها لحظه‌ای بالا و پایین می‌شود، درباره آخرین قیمت‌ها گفت: در ساعت ۱۳:۱۵ نیم سکه یک میلیون و ۳۵۶ هزار تومان، ربع سکه ۷۰۱ هزار تومان، سکه یک گرمی ۴۱۱ هزار تومان قیمت داشت.

به گفته کشتی‌آرای، هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۳۵ هزار و ۲۰۰ تومان است. هر مثقال طلا نیز که صبح کمتر از یک میلیون تومان بود، اکنون یک میلیون و ۱۹ هزار تومان قیمت دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۶ ۱۵:۲۴

این نشان میدهد که سیاست پیش فروش سکه بر پایه کار کارشناسی نبوده و متاسفانه شکست خورده و منابع را هدر دادهاند .

بهنام۱۳۹۷/۰۴/۲۶ ۱۴:۵۳

طبق معمول پول دارا دارن تمام سکه های بازار رو جمع می کنن تا قیمت همچنان در اختیار خودشان باشد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.