آخرین خبرتماس ترامپ و نتانیاهو با تمرکزیت بر ایران
4بازدید

حرکت دایملر به‌سوی خودران

دایملر آ.گ، خودرو‌ساز آلمانی و مالک شرکت مرسدس بنز به‌دنبال توسعه همکاری‌های خود با شرکت بایدو، غول فناوری چینی در زمینه خودرو‌های سیستم رانندگی خودکار است.

دایملر آ.گ، خودرو‌ساز آلمانی و مالک شرکت مرسدس بنز به‌دنبال توسعه همکاری‌های خود با شرکت بایدو، غول فناوری چینی در زمینه خودرو‌های سیستم رانندگی خودکار است.

دو طرف قصد دارند تا همکاری‌های خود را در این زمینه که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان آینده خودروسازی را شکل می‌دهد، ادغام کنند. قرار است این دو شرکت تحقیقات خود را به‌طور مشترک در زمینه سیستم خودروهای خودران توسعه دهند. مرسدس‌بنز همچنین قصد دارد تا از سیستم خدمات اینترنتی بایدو در خودروهای خود استفاده کند. سیستم خودروهای خودران در چین اکنون با سرعت بسیار بالایی در حال رشد است.  تاکنون همکاری‌ها میان دو طرف به نتایج قابل‌ملاحظه‌ای رسیده است. در ماه جاری شرکت دایملر به نخستین خودروسازی تبدیل شد که موفق به دریافت مجوز خودران در پکن شده است.

منبع: دنیای اقتصاد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.