آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
2بازدید
۰

شکنجه کودک ۶ ساله بوکانی به‌دست نامادری‌اش

آزارواذیت پسربچه شش‌ساله به دست نامادری‌اش در بوکان سبب مرگ مغزی او شد.

به گزارش شرق، روز پنجشنبه گذشته کودکی شش‌ساله که با حالت تشنج، خون‌ریزی مغزی و با علائم کبودی و گازگرفتگی در طرف چپ صورت و ساق راست توسط پدر و نامادری‌اش به بیمارستان بوکان منتقل شد، به دلیل وخیم‌بودن وضعیت سلامتی‌اش به بیمارستان مهاباد منتقل شد و به گفته پزشک معالج این کودک، وی مرگ مغزی شده است.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری بوکان عنوان کرد: متأسفانه براساس اعلام نظر پزشک معالج این کودک مرگ مغزی شده است.

ایوب آذین‌پور افزود: پدر این کودک نیز از همسر خود که نامادری کودک مرگ مغزی است، شکایت کرده و باید درباره جزئیات بیشتر این پرونده منتظر اعلام نظر نهاد قضائی باشیم.

او ادامه داد: دادسرای مهاباد برای نامادری کودک بوکانی که دچار مرگ مغزی شده، قرار تأمین متناسب صادر کرده و وی بازداشت شده است.

آذین‌پور تصریح کرد: این نامادری به اتهام ضرب‌وشتم تفهیم اتهام شده و از آنجا که محل وقوع این حادثه بوکان است، این پرونده به این شهر منتقل می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.