آخرین خبردیدار وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان+عکس
0بازدید

توصیه رئیس‌جمهوری بلاروس به ترامپ

رئیس‌جمهوری بلاروس در مصاحبه‌ای خطاب به همتای آمریکایی خود گفت، اگر او لفاظی‌های تندش را کنار بگذاری بیشتر به نفعش خواهد بود.

رئیس‌جمهوری بلاروس در مصاحبه‌ای خطاب به همتای آمریکایی خود گفت، اگر او لفاظی‌های تندش را کنار بگذاری بیشتر به نفعش خواهد بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهوری بلاروس در مصاحبه‌ای با شبکه خبری یک این کشور گفت: اگر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا لفاظی‌ها و رفتار تند خود را کنار بگذارد می‌تواند پیروزی بیشتر و منفعت بهتری را برای ایالات متحده به دست بیاورد.

لوکاشنکو همچنین اضافه کرد: بسیاری از مسائل از دید مردم پنهان مانده اما به راه انداختن جنگ علیه تمام جهان به ویژه نبرد تجاری راه درستی نیست.

دونالد ترامپ از زمان روی کارآمدن در 2017 رویکرد تندی را در قبال برخی مسائل بین‌المللی از جمله مهاجرت، توافق اتمی ایران، همکاری تجاری و بودجه ناتو اتخاذ کرده است.

وی اخیرا نیز مدعی شده که سایر کشورها از قِبَل آمریکا منفعت می‌برند و وعده داده تا چنین رویکردی را تغییر دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.