آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
2بازدید
۰

کتاب وودوارد روابط ماتیس-ترامپ را در بوته آزمون گذاشته است

در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه کاخ سفید به دنبال جانشینی برای وزیر دفاع می گردد و انتشار کتاب جنجالی وودوارد، رابطه ماتیس و ترامپ زیر ذره‌بین کارشناسان قرار گرفته است.

در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه کاخ سفید به دنبال جانشینی برای وزیر دفاع می گردد و انتشار کتاب جنجالی وودوارد، رابطه ماتیس و ترامپ زیر ذره‌بین کارشناسان قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری هیل، جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا کتاب وودوارد را یک داستان تخیلی دانست و ادعاهای مطرح شده در این کتاب را که از جانب وی علیه ترامپ به کار گرفته شده بود، رد کرد.

سناتور دیک دوربین در پاسخ به این سوال که آیا نگران این است که کتاب جدید وودوارد باعث تخریب روابط میان ترامپ و ماتیس شود، گفت: من هر روز نگران این مساله هستم. ماتیس بخش حساس دولت است و نه فقط در زمنیه دفاع ملی بلکه برای ثبات کشور مهم است.

مایکل اوهانلون، کارشناس دفاعی در موسسه بروکینگز گفت که امیدوار است ترامپ نه انکار ماتیس و نه اظهارات مطرح شده در کتاب وودوارد را باور کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.