آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
2بازدید
۰

حماس: هرگز اجازه نخواهیم داد "معامله قرن" ترامپ اجرایی شود

یکی از رهبران جنبش حماس تاکید کرد که این جنبش هرگز اجازه نخواهد داد طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره مذاکرات صلح خاورمیانه موسوم به معامله قرن تصویب شود.

یکی از رهبران جنبش حماس تاکید کرد که این جنبش هرگز اجازه نخواهد داد طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره مذاکرات صلح خاورمیانه موسوم به معامله قرن تصویب شود.

به گزارش ایسنا، سامی ابوزهری، از رهبران حماس در توییتر خود نوشت، هدف اصلی از (راهپیمایی‌های) مسیر بازگشت لغو این طرح است.

ابوزهری در ادامه از تشکیلات خودگردان خواست از شعار دادن‌ها دست برداشته و ارتباط خود با اشغالگران و دولت آمریکا را قطع کند.

همچنین این رهبر حماس در توییت دیگری از تشکیلات خودگردان خواست این امکان را فراهم کند که (راهپیمایی‌های) مسیر بازگشت به کرانه باختری اشغالی برسند.

حماس بر موضعگیری اولیه خود مبنی بر مخالفت با طرح ترامپ برای منطقه تاکید دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.