آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۰

اولین گل وحیدامیری درسوپرلیگ ترکیه در۲۰ثانیه‌

دو بازیکن ترابزون اسپور که شرایط ویژه‌ای را داشتند، دو گل برتری این تیم مقابل کایزری اسپور را به ثمر رساندند.

به گزارش تابناک ورزشی، در چارچوب مسابقات هفته چهاردهم سوپر لیگ ترکیه تیم ترابزون اسپور که برای دومین بازی متوالی سید مجید حسینی و وحید امیری را به طور همزمان در ترکیب نداشت، از ساعت ۱۹:۳۰ امشب مهمان کایزری اسپور رده هفدهمی بود. ترابزون اسپور در دقیقه ۸۲ توسط کالب اکوبان به گل رسید و در آستانه کسب پیروزی مقابل کایزری اسپور بعد از سه تساوی پیاپی و یک شکست قرار گرفت که حضور وحید امیری برد امشب این تیم را پُر گل‌تر کرد.

وحید امیری که همانند چهار هفته اخیر سوپر لیگ ترکیه، در مسابقه امشب هم کار را از روی نیمکت آغاز می‌کرد بعد از دو بازی نیمکت‌نشینی، در ششمین دقیقه وقت‌های تلف شده به جای هوگو رودلگا به زمین رفت و ۲۷ ثانیه پس از ورودش به زمین موفق شد توپ بلند ارسالی از زمین خودی را با توپ‌گیری، فرار عالی و جای گذاشتن مرت اوزیلیدیریم، مدافع تعویضی کایزری اسپور، در موقعیتی تک به تک با ضربه بغل پای چپ دومین گل تیمش را به نام خود ثبت کند.

با گلی که وحید امیری در ثانیه‌های پایانی این مسابقه به ثمر رساند، ترابزون اسپور به برتری ۲ بر صفر مقابل کایزری اسپور رسید تا ۲۲ امتیازی و با صعود چهار پله‌ای، بالاتر از بشیکتاش در رده پنجم جدول سوپر لیگ ترکیه قرار بگیرد.سید مجید حسینی، دیگر ملی پوش ایرانی ترابزون اسپور نیز که در اردوی اخیر تیم ملی ایران آسیب دید و در دیدار اخیر تیم باشگاهی‌اش مقابل فنرباغچه حضور نداشت، در مسابقه امشب هم فرصت بازی برابر کایزری اسپور را پیدا نکرد.

وحید امیری که یک بار در دیدارهای دوستانه پیش فصل مقابل سامسون اسپور گلزنی کرده و یک گل هم در جام حذفی برابر بوگسا اسپور به ثمر رسانده بود، امشب هم موفق شد در بازی با کایزری اسپور، این کار را برای نخستین بار در سوپر لیگ ترکیه انجام دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.