آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
3بازدید
۰

بدهي 380 ميليارد توماني تامين اجتماعي به وزارت بهداشت

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي از بدهي 380 ميليارد توماني سازمان تامين اجتماعي به وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش مهر، دکتر مرضيه وحيد دستجردي با اشاره به ميزان مطالبات بيمارستانهاي دانشگاههاي علوم پزشکي از سازمانهاي بيمه گر، به خبرنگار مهر گفت: سازمان تامين اجتماعي به عنوان بزرگترين سازمان بيمه اي طرف قرارداد با بيمارستانهاي دانشگاههاي علوم پزشکي در سراسر کشور، حدود 380 ميليارد تومان به وزارت بهداشت بدهي دارد.

اين در حالي است که پرداخت مطالبات شرکتهاي دارويي و داروخانه ها از سوي سازمان تامين اجتماعي نيز دچار وقفه شده به طوري که ميزان بدهي اين سازمان به داروخانه ها، بالغ بر چند ميليارد تومان تخمين زده مي شود.

وزير بهداشت با اشاره به اينکه مديرعامل سازمان تامين اجتماعي نيز ميزان بدهي اين سازمان به وزارت بهداشت را مي داند، افزود: براي اينکه اين مطالبات قبل از پايان سال پرداخت شود، لازم است جلسه اي با مديرعامل سازمان تامين اجتماعي برگزار کنيم تا هرچه سريعتر اين بدهي تسويه شود.

دستجردي با ابراز نارضايتي از تاخير سازمانهاي بيمه ‌گر در پرداخت طلب بيمارستانهاي دولتي، گفت: مشکل آن است که متاسفانه اين پولها مانند قلکي در سازمان تامين اجتماعي است و هيچ استفاده و سرمايه گذاري در آن نمي‌شود، چرا که در حقيقت بيمه شدگان حق بيمه خود را مي‌پردازند اما سيستم تامين اجتماعي اين پولها را به وزارت بهداشت نمي‌پردازد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.