آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4بازدید
۰

زنده شدن مُرده در زواره اردستان تکذیب شد

دوروزه گذشته خبری مبنی بر زنده شدن زن مسنی در یکی از روستا‌های دهستان سفلی بخش زواره اردستان حین انتقال به غسالخانه در بسیاری از خبرگزاری‌ها منتشر شد.

دوروزه گذشته خبری مبنی بر زنده شدن زن مسنی در یکی از روستا‌های دهستان سفلی بخش زواره اردستان حین انتقال به غسالخانه در بسیاری از خبرگزاری‌ها منتشر شد.

پس از پیگیری‌های خبرنگار ایسنا، این خبر توسط مسئولان این شهرستان تکذیب شد.

در این خصوص مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان به خبرنگار ایسنا، گفت: از سوی سیستم شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان اصلا این موضوع در مراکز درمانی و اورژانس ۱۱۵ ثبت نشده است.

مهیار حاجی مالیان با بیان اینکه هیچ آمبولانسی از مراکز درمان و اورژانس شهرستان در این خصوص اعزام نشده است، افزود: به قطع این موضوع تکذیب می‌شود، همچنین خبرنگاران باید در نگهداری و صیانت خبر حساسیت بیشتری داشته باشند.

همچنین مهدی آموزگار بخشدار زواره در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: متاسفانه برخی خبرنگاران و کانال‌های محلی از روی بی تجربگی و جلب توجه اقدام به انتشار خبر‌های نادرستی می‌کنند که منبع معتبری ندارد و خبر زنده شدن مرده در روستای گلشکنان بخش زواره یک شیطنت بوده و تکذیب می‌شود.

مسئول اورژانس شهر زواره نیز در واکنش به انتشار خبر زنده شدن پیرزنی در یکی از روستا‌های این شهر، گفت: در خصوص وقوع این اتفاق تماسی با اورژانس ۱۱۵ گرفته نشده است.

مهدی ناجی با بیان اینکه هیچ بیماری با این شرایط به هیچ یک از مراکز درمان منطقه انتقال داده نشده است، اظهار کرد: در صورت چنین مواردی حتما صورتجلسه و گزارش پایگاه اورژانس ۱۱۵ و یا پزشک مراکز درمانی در خصوص فوت صادر می‌شود و بعد اجازه انتقال جسد داده می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.