آخرین خبربازداشت ۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی»
4بازدید
۱۱

قطع هزاران سیم‌کارت ارسال‌کننده پیامک تبلیغاتی

قطع هزاران سیم‌کارت ارسال‌کننده پیامک تبلیغاتی

شمار قطع و مسدود شدن سیم‌کارت‌های شخصی ارسال‌کننده پیامک تبلیغاتی از طریق فرآیند هوش مصنوعی از مرز ۶۲ هزار سیم‌کارت گذشت.

به گزارش مهر، آخرین آمار ارائه شده از وضعیت برخورد با سیم کارت های شخصی ارسال کننده پیامک تبلیغاتی که در پایگاه اطلاع رسانی رگولاتوری منتشر شده است، نشان می دهد که ۶۲ هزار و ۳۶۴ سیم کارت تا پایان روز ۸ دی ماه جاری به دلیل ارسال پیامک تبلیغاتی مزاحم، قطع سرویس شده اند.

این درحالی است که تا روز ۲۵ آذرماه شمار سیم کارتهای قطع شده به دلیل مزاحمت پیامکی، ۳۰ هزار سیم کارت بود.

آخرین آمار رگولاتوری از برخورد با سیم کارتهای شخصی که نسبت به ارسال تبلیغات اقدام می کنند، حاکی از آن است که روند برخورد رگولاتوری شدت بیشتری یافته و در عرض دو هفته تعداد سیم کارتهای مسدودشده به دو برابر رقم قبلی رسیده است.

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای شناسایی سیم کارت هایی که نسبت به ارسال پیامک انبوه تبلیغاتی اقدام می کنند، از فرآیندهای هوش مصنوعی و تحلیل رفتار مشترکان استفاده کرده است. در این زمینه طبق دستورالعملی که به اپراتورهای موبایل داده شده سیم کارت های شخصی ارسال کننده پیامک های تبلیغاتی شناسایی و با آنها برخورد می شود.

بررسی رگولاتوری حاکی از آن است که از این سیم کارت ها تنها برای ارسال پیامک انبوه استفاده شده و سرویس دیگری از آن فعال نیست. از این رو برمبنای حجم زیادی از پیامک که فعال می شود این تخلف قابل شناسایی بوده و اپراتورها این شماره ها را به رگولاتوری گزارش می کنند.

از آنجایی که ارسال پیامک تبلیغاتی ناخواسته، نوعی تخلف محسوب می شود، رگولاتوری در صورت دریافت شکایت و درخواست از مردم نیز نسبت به قطع سرویس پیامک های تبلیغاتی و ارزش افزوده اقدام می کند.

از این رو مشترکان موبایل می توانند با شماره گیری کددستوری ستاره هشتصد مربع (*۸۰۰#) نسبت به درخواست قطع سرویس پیامکهای انبوه تبلیغاتی و ارزش افزوده اقدام کنند.

در این سامانه علاوه بر امکان درخواست برای قطع خدمات و تبلیغات، گزینه ای نیز برای تبلیغ از خط شخصی وجود دارد که کاربر با واردکردن شماره‌ موبایلی که از آن پیامک دریافت می کند می تواند آن را گزارش داده تا رگولاتوری نسبت به مسدودکردن آن شماره اقدام کند.

براساس اعلام رگولاتوری، تاکنون در سامانه ستاره هشتصد مربع بالغ بر ۳۰ میلیون نفر خواستار قطع دریافت پیامک تبلیغاتی شده‌اند و این تعداد مشترک در لیست سیاه قرار داده شده اند تا برایشان پیامک تبلیغاتی ارسال نشود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۰۹ ۲۲:۵۳

آقا هنوز روز ده تا تبلیغ برام میاد.

سعید۱۳۹۷/۱۰/۰۹ ۱۵:۲۲

این کد دستوری را انجام داده ایم متاسفانه مجددا پیام تیلیغاتی ارسال میگردد

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۰۹ ۱۳:۲۷

بیچاره ام کردن انقدر پیامک میدن حالم بد شد از گوشی و سیم کارت/اکثرا گوشی مو خاموش میکنم

تهرانی۱۳۹۷/۱۰/۰۹ ۲۱:۳۰

شماره مبایل ارسال کننده رو به صورت ۰۹۱۲۱۱۱۱۱۱ به شماره ۱۹۵ پیامک کنید. اگر دو نفر ارسال کنند شماره بررسی و سیمکارت ارسال کننده مسدود می شود. من تا به حال بیشتر از صد شماره را گه گزارش کرده ام مسدود شده. ارسال پیامک به ۱۹۵ رایگان است و تاییدیه مسدود شدن سیمکارتهای مزاحم را هم می فرستند. بر علیه این مزاحمان قانون شکن به همین آسانی اقدام کنید و لذت ببرید!

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۰۹ ۱۳:۱۵

همچنان من پیامک‌های مزاحم دارم و هر روز باید یک یا دو شماره را بلاک کنم، البته از سالهای قبل خیلی بهتر شده

تهرانی۱۳۹۷/۱۰/۰۹ ۲۱:۲۶

شماره ارسال کننده پیامک رو بدون فاصله به صورت ۰۹۱۲۹۹۹۹۹۹۹۹ به شماره ۱۹۵ ارسال کنید تا سیمکارت ارسال کننده مسدود شود. هزینه پیامک هم رایگان است.

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۰۹ ۱۱:۵۶

از اول صبح تا حالا 15 تا پیام از همین شماره های شخصی اومده. به نظرم باید روی اون سیستم هوش مصنوعی تجدید نظر کرد

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۰۹ ۲۱:۳۵

شماره مبایل رو کامل و بدون فاصله به ۱۹۵ به رایگان پیامک کنید. کپی و پیست هم نکنید. تایپ کنید. با دو گزارش برای هر شماره، بررسی و اتوماتیک سیمکارت مسدود شده و نتیجه به شما گزارش می شود. این وظیفه خود ما شهروندان است که با این مزاحمین برخورد کنیم. من که از ۱۹۵ بسیار راضی هستم

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۰۹ ۱۱:۱۰

احسنت . . این کار خوب بود . آفرین .

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۰۹ ۱۱:۰۹

یه سیمکارت اعتباری چقدر قیمت داره ؟
یه سیمکارت دیگه میخره و به کارش ادامه میده
تا زمانی که با شخص ارسال کننده تبلیغات برخورد نشه و جریمه سنگینی پرداخت نکنن وضع همینه که هست

ایرانی۱۳۹۷/۱۰/۰۹ ۲۱:۳۲

برای خرید سیمکارت شماره ملی ثبت میشه و تعداد خرید محدودیت داره. اگر سیمکارت به علت تخلف و مزاحمت مسدود بشه در سوابق دارنده سیمکارت ثبت میشه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.