آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۲

توزیع گسترده بنزین یورو ۴ در همه کلانشهرها

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد: در همه ­کلانشهر‌ها و بسیاری از شهر‌های کشور بنزین یورو ۴ توزیع می‌شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، محمدرضا موسوی خواه با اشاره به افزایش تولید نفت گاز و بنزین با استاندارد یورو 4 و یورو 5 در پالایشگاه‌های کشور گفت افزود: علاوه بر کلانشهر‌ها هم اکنون از 3600 جایگاه عرضه بنزین و 2400 جایگاه عرضه نفت گاز، بیش از 400 جایگاه سوخت با استاندارد یورو 4 توزیع می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه همه ­جایگاه‌های استان تهران، استان البرز و مرکزی بنزین و نفت و گاز یورو 4 عرضه می‌کنند گفت: در خراسان رضوی نیز 90 درصد جایگاه‌ها سوخت با استاندارد یورو 4 توزیع می‌کنند و در تلاشیم در آینده‌ای نزدیک در کل جایگاه‌های عرضه سوخت کشور، بنزین و نفت وگاز یورو 4 توزیع کنیم.

موسوی خواه افزود: مردم با مراجعه به نرم افزار پمپ بنزین یاب که بزودی به باک تغییر نام خواهد داد می‌توانند از جایگاه‌هایی که عرضه سوخت با استاندارد یورو 4 دارند مطلع شوند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: جایگاه‌هایی که بنزین و نفت وگاز یورو 4 توزیع می‌کند به هیچ عنوان نمی‌توانند سوخت دیگری عرضه کنند و اگر به هر دلیلی نتوانند بنزین یا گازوئیل یورو 4 تهیه کنند، تا هنگام تامین سوخت با استاندارد تعطیل خواهند شد.

وی نظارت بر جایگاه‌ها را دائمی اعلام کرد و گفت: همه ­جایگاه ها‌ی کشور و بیش از 50 هزار نازل عرضه سوخت به صورت هفتگی از نظر کمی و کیفی بازرسی­­و هر ماه نیز آزمون کیفیت از آن‌ها گرفته می‌شود و با هرگونه تخلفی نظیر کم فروشی، عرضه بنزین نامناسب، خرید و فروش کارت به شدت برخورد می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ۰۹:۵۵

یزد مدت های مدیدی است که بنزین سوپر ندارد. انگار اینجا یک کشور دیگر است

عباس۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ۰۹:۱۳

ما که در گرگان همچین بنزینی نداریم. جاهای دیگر را خبر ندارم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.