رئیس کل دادگستری گلستان خبر داد:

خدمت در آتش نشانی به جای رفتن به زندان

کد خبر: ۸۷۲۷۴۳
|
۰۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۰:۱۰ 25 January 2019
|
4109 بازدید

رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت: قاضی گالیکشی به جای زندان کردن راننده بی احتیاط وی را مکلف کرد تا در خدمات عمومی رایگان و فعالیت های اطفا حریق به مدت ۲۰۰ ساعت شرکت کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، هادی هاشمیان اظهار کرد: قاضی گالیکشی به جای زندان کردن راننده بی احتیاط وی را مکلف کرد تا در خدمات عمومی رایگان و فعالیت های اطفا حریق به مدت ۲۰۰ ساعت شرکت کند.

وی افزود: این فرد در پی بی احتیاطی در رانندگی سبب مصدومیت فرد دیگری شده و در ابتدا به یک ماه حبس محکوم شد.

هاشمیان خاطرنشان کرد: قاضی گالیکشی به جای زندان وی را مکلف کرد تا در خدمات عمومی رایگان و فعالیت های اطفا حریق به مدت ۲۰۰ ساعت شرکت داشته باشد.

وی بیان کرد: اداره منابع طبیعی و واحد اجرای احکام کیفری شهرستان گالیکش بر اجرای این حکم نظارت می کنند.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟