آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۵

اهانت مترجم اماراتی به خلیج فارس در کرمان

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

مترجم سرمربي تيم فوتبال الاهلي امارات در اقدامي سئوال برانگيز در كرمان و در جمع خبرنگاران از واژه ساختگي خليج ع ر ب ي استفاده كرد. به گزارش ايسنا در كنفرانس خبري ديدار تيم هاي مس كرمان ـ الاهلي امارات در حالي كه ديروز در كرمان برگزار شد يكي از خبرنگاران ايراني از سرمربي تيم الاهلي از وضعيت اين تيم در ليگ فوتبال امارات پرسيد كه مترجم عرب وي در ترجمه اين سئوال بارها از واژه ي مجعول خليج ع ر ب ي استفاده كرد.

اين گزارش حاكي است خبرنگار ايسنا پس از پايان كنفرانس در اعتراض به اين موضوع از مترجم مذكور نسبت به چنين اقدامي آن هم در خاك ايران توضيح خواست كه تنها با پوزخند اين مترجم روبرو شد و پاسخي قانع كننده اي دريافت نكرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ali۱۳۸۸/۱۲/۰۵ ۱۵:۵۶

به دولتمردان وحکومتمردان ایرانی اکیدا اخطار می کنم از هویت ایرانیمان دفاع کنید پیش از ان که خشم مردمان این سرزمین گریبانتان را بگیرد
ان از دریای خزر واین هم از خلیج فارس
این بود قدرت شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۵ ۱۳:۳۸

با ایشان برخورد نمایید .تا حساب کار دسش بیاد .

نوید۱۳۸۸/۱۲/۰۵ ۱۳:۲۴

چرا هیچ یک از خبرنگاران حاضر در جلسه اقدام به ترک این کنفرانس نکردند. آیا ارزش خلیج فارس این قدر از یک ورزشی مثل فوتبال کمتر است. آن قدر گستاخ شده اند که در ایران بزرگ و در حضور ایرانیان حرف مفت می زنند. جای تاسف است که خبرنگاران این بی حرمتی را نادیده گرفتند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۵ ۱۱:۵۷

"در خاك ايران توضيح خواست كه تنها با پوزخند اين مترجم روبرو شد"
جاي بسي تاسف است.

محمد۱۳۸۸/۱۲/۰۵ ۱۱:۳۲

اقتدار و عزت ايراني همينه ديگه ...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.