آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
4بازدید
۰

قطع‌عضو نوجوان‌همدانی درپی انفجار مین در شوش

رئیس اداره امور عشایر شهرستان شوش از آسیب دیدن یک نوجوان همدانی در این شهرستان بر اثر انفجار مین خبر داد.

به گزارش «تابناک»، نوروز دبات در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انفجار مین در این شهرستان اظهار کرد: ظهر امروز یک نوجوان اهل استان همدان بر اثر انفجار مین در نزدیکی ایوان کرخه شوش به شدت مجروح شد.

وی با بیان اینکه این نوجوان به همراه خواهر چهار ساله خود برای چرای گوسفندان در منطقه حضور یافته بود، بیان کرد: این حادثه باعث آسیب دیدن صورت و قطع قسمتی از دست وی شد.

دبات بیان کرد: این نوجوان بلافاصله به بیمارستان نظام مافی شوش منتقل شد ولی به علت شدت جراحات وارده به یکی از بیمارستان‌های اهواز منتقل شد.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان شوش تاکید کرد: به علت دوری منطقه محل انفجار از مرکز شهر، اورژانس برای انتقال این مجروح با تأخیر حاضر شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.