آخرین خبرتماس ترامپ و نتانیاهو با تمرکزیت بر ایران
2بازدید

کاهش دما در شمال شرق کشور

سازمان هواشناسی طی اطلاعیه ای از برقراری جو پایدار در اغلب مناطق کشور طی سه روز آینده و کاهش محسوس دما در شمال شرق کشور خبر داد.

به گزارش مهر، طبق اطلاعیه سازمان هواشناسی کشور، بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیشیابی هواشناسی در سه روز آینده در غالب مناطق کشور جوی نسبتا پایدار حاکم خواهد بود.

بعد از ظهر فردا (جمعه‌ سوم اسفند) با عبور موجی ضعیف از کشور، در برخی مناطق غرب و در بخش‌هایی از سواحل خلیج فارس و دریای عمان افزایش ابر با احتمال بارش خفیف و پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

طبق این اعلام، امروز (دوم اسفند) کاهش محسوس دما در شمال شرق کشور پیش‌بینی می‌شود. همچنین آسمان تهران فردا (جمعه‌ سوم اسفند) صاف تا کمی ابری خواهد بود. بیشترین و کمترین دمای تهران در این روز ۱۱ و دو درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

همچنین پس فردا (شنبه چهارم اسفند) هوای تهران صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد با حداکثر و حداقل دمای ۱۳ و یک درجه سانتیگراد خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.