کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی فروش رستوران‌داران

کد خبر: ۸۸۳۱۲۳
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۲ 05 March 2019
|
5360 بازدید

رئیس اتحادیه رستوران‌داران مشهد گفت: افزایش قیمت گوشت سبب کاهش 30 تا 40 درصدی فروش رستوران‌داران شده است.

به گزارش «تابناک»، حسن امیریان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص تاثیر قیمت گوشت بر بازار رستوران‌داران اظهار کرد: با افزایش قیمت میزان فروش نیز کاهش می‌یابد و طی گرانی اخیر قیمت گوشت فروش حدود 30 الی 40 درصد کمتر شده است.

وی افزود: رستوران‌داران هیچ نقشی در افزایش قیمت نداشته و افزایش و تغییر قیمت دارای پروسه‌ای است. روند این پروسه به این صورت است که بعد از گرانی یکی از مواد اولیه، فاکتورها توسط رستوران‌داران به اتحادیه ارسال و پس از آنالیز به انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کننده فرستاده می‌شود.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران مشهد خاطرنشان کرد: سپس پس از ارزیابی این انجمن و بهره‌مندی از مشاوره اتحادیه و کارشناسان خود که حدود پنج الی 10 روز به طول می‌انجامد به اتاق اصناف رفته و پس از تایید آنان برای امضا به خانه صنعت، معدن و تجارت فرستاده می‌شود و سپس بعد از تایید اتاق اصناف توسط اتحادیه به اعضا ارسال می‌شود.

امیریان در رابطه با ابطال پروانه توسط رستوران‌داران، بیان کرد: علت ابطال پروانه توسط رستوران‌داران نبود قیمت مصوب است. پس از گرانی‌های اخیر مدت زمانی زیادی برای به‌روز رسانی قیمت‌ها سپری شد که این امرر سبب زیان رستوران‌داران و ابطال پروانه آنان گشت.

وی اضافه کرد: خوشبختانه روند پروسه قیمت‌گذاری تسریع یافته و بعد از گرانی گوشت پس از یک هفته قیمت‌های جدید ابلاغ شد.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران مشهد در خصوص مشکلات موجود در بازار تصریح کرد: در حال حاضر مشکل ما گرانی گوشت و روغن است. روغنی که قیمت آن شش ماه پیش 60 تا 70 هزار تومان بوده هم‌اکنون با قیمت 120 هزار تومان عرضه می‌شود.

امیریان عنوان کرد: در جدیدترین قیمت مصوب اعلام شده فقط گرانی گوشت لحاظ شده و در قیمت مصوب جدید 20 درصد افزایش حقوق کارگران نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟