استاندار لرستان برکناری فرماندار پلدختر را تکذیب کرد

کد خبر: ۸۸۹۱۵۴
|
۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳ 04 April 2019
|
4259 بازدید
استاندار لرستان خبر برکناری فرماندار شهرستان پلدختر را تکذیب کرد.
 
به گزارش «تابناک» موسی خادمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پلدختر،در مورد شایعات برکناری فرماندار پلدختر اظهار داشت: برکناری نعمت‌الله دستیاری فرماندار پلدختر شایعه است و چنین موضوعی صحت ندارد و وی مشغول خدمت‌رسانی به مردم سیل‌زده است.

دقایقی قبل شایعه‌ای در فضای مجازی مبنی بر عزل فرماندار پلدختر منتشر شده بود.

در چند روز گذشته مردم و مسئولان نسبت به مدیریت شهر سیل‌زده پلدختر انتقادهای زیادی داشتند به طوری که استاندار لرستان روز گذشته مجبور شد مرادپور معاون عمرانی خود را به عنوان نماینده تام‌الاختیار در مدیریت بحران پلدختر منصوب کرد.

در حکم استاندار برای مرادپور آمده است: از تمامی دستگاه‌ها و ارگان‌های امدادرسان خواسته شده که با هدایت و مسئولیت نماینده تام‌الاختیار استاندار، در امر مدیریت بحران و کمک‌رسانی به مردم نهایت اهتمام و تلاش مضاعف را انجام دهند.

بنابر دستور استاندار و با توجه به حضور معاون عمرانی در پلدختر، کلیه مسئولیت‌های معاونت عمرانی در امر بحران و دیگر وظایف بر عهده گودرز امیری معاون امور اقتصادی گذاشته شده است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟