آخرین خبربازداشت ۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی»
1بازدید
۱

اوضاع خوزستان بحرانی نشده اما نگران کننده است

رئیس جمعیت هلال احمر نوشت که در خوزستان اوضاع هنوز به مرحله بحرانی نرسیده اما نگران کننده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، علی اصغر پیوندی که به همراه وزیر کشور برای نظارت مستقیم بر روند مدیریت بحران سیل خوزستان در این استان بسر می‌برد، در توئیتی درباره شرایط کنونی خوزستان نوشت: اوضاع هنوز به مرحله بحرانی نرسیده، اما نگران کننده است.

رئیس جمعیت هلال احمر در توئیت خود افزود: برای سومین بار در ۱۰ روز گذشته به اهواز آمده ام. اوضاع خوزستان هنوز به مرحله بحرانی نرسیده اما قطعاً نگران کننده است وگرنه نیازی به حضور چندباره در این استان نبود.

وی تصریح کرد: حکم صادر نمی‌کنم اما ضرورت دارد در این موقعیت دشوار از تشویش اذهان عمومی بپرهیزیم و با هم از این روزهای سخت عبور کنیم.

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و قائم مقام شورای عالی مدیریت بحران کشور هم به همراه حسین ذوالفقاری معاون امنیتی انتظامی، علی اصغر پیوندی رئیس جمعیت هلال احمر و مدیرکل امور انتظامی وزارت کشور، عصر چهارشنبه و برای سومین بار در هفته‌های اخیر، برای نظارت مستقیم بر روند مدیریت بحران سیل استان خوزستان به این استان سفر کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۱/۲۲ ۰۸:۴۴

وقتي بارندگي نيست چرا نمي شود آب را مديريت کرد فکر کنم دستهايي در کار است تا مردم را سرگرم مشکلات کنند تا به رانتخواران و چپاولگران فکر نکنند اين گراني ها مخصوصا از نوع داخليش هدايت شده براي مديريت بحران جامعه است چون ميدانند ملت خيلي عاصيند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.