آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
1بازدید

خبر خوش احمدی نژاد در آستانه سال نو

سخنگوي دولت افزود: خبر خوش رييس‌جمهور نيز معلوم است كه در زمينه ارتقاي سطح علمي كشور و تحولات عرصه فناوري در كشور خواهد بود و ان‌شاءالله مردم اين خبر را در آستانه سال نو خواهند شنيد.

سخنگوي دولت خبر داد كه در اواخر هفته جاري سومين سفر استاني دولت به استان هرمزگان انجام و جلسه هيات دولت در اين استان برگزار مي‌شود.

به گزارش ايسنا محمدرضا رحيمي يكشنبه‌شب بعد از جلسه هيات دولت در جمع خبرنگاران همچنين خبر داد كه رييس‌جمهور چهارشنبه هفته جاري به دعوت رسمي رييس‌جمهور افغانستان براي تبادل نظر در مورد مباحث فيمابين،‌ بازسازي افغانستان و امنيت منطقه به اين كشور سفر خواهد كرد.

وي با اشاره به سفر معاون اول رييس‌جمهور اكوادور به ايران نيز گفت: ما در اين هفته ميزبان معاون رييس‌جمهور اكوادور بوديم كه مذاكراتي انجام و تصميمات خوبي گرفته شد؛ از جمله اين‌كه دو نيروگاه توسط مهندسان با كفايت وزارت نيروي ايران در كشور اكوادور ساخته شود.

وي ادامه داد: روابط ايران با اكوادور در دولت نهم گسترش بيشتري پيدا كرد و روز به روز شكوفاتر مي‌شود و سفرهاي روساي‌ جمهور به اين دو كشور مثبت ارزيابي شده و مناسبات و روابط دوجانبه رو به ارتقا و گسترش است.

سخنگوي دولت خاطرنشان كرد: معاون رييس‌جمهور اكوادور در جريان سفر خود به تهران با آقاي رييس‌جمهور و همچنين وزير نفت ديدار و گفت‌وگو كرد.

وي با اشاره به مذاكرات صورت گرفته بين معاون رييس‌جمهور اكوادور و وزير نفت نيز گفت: دو طرف درباره مشاركت دو كشور براي توسعه امور مربوط به نفت مذاكرات مثبتي داشتند.

وي يادآور شد: همان‌طور كه مي‌دانيد در هفته گذشته نشست مشترك دولت و سفراي جمهوري اسلامي ايران كه براي شركت در اجلاس ساليانه‌شان به تهران صورت گرفته بود، برگزار شد. در اين جلسه سفرا توانستند مشكلات خود را با اعضاي دولت مطرح كنند و يك مصوبه داشتيم كه لغو رواديد بين دو كشور ايران و گرجستان بود.

رحيمي گفت: در اين هفته معاون اول رييس‌جمهور با اكثريت سفراي ايران در خارج از كشور، جلسات منطقه‌اي تشكيل داد؛ از جمله يك جلسه با سفراي ايران در كشورهاي مشترك‌المنافع، سه جلسه با سفراي ايران در آفريقا و يك جلسه با سفرا در كشورهاي آسيايي. در اين جلسات طولاني مشكلات مطرح و اتخاذ تصميم شد به گونه‌اي كه در آينده سفراي ما با كارآمدي بيشتر به كشورهاي محل انجام وظيفه خود برگردند.همچنين موافقتنامه‌ و توافقنامه‌هاي بين ايران و ديگر كشورها به روز و پيگيري شود و به مرحله اجرا درآيد.

وي با اشاره به فرا رسيدن هفته منابع طبيعي و روز درختكاري گفت: رييس‌جمهور به صورت سمبليك نهالي را به اين مناسبت كاشتند و ما بنا داريم در سال جديد و امسال ميليون‌ها نهال را غرس كنيم. به همين مناسبت تصميم گرفته شد كه در دامنه جنوبي كوه البرز جهاد كشاورزي اقدام به درختكاري كند و بودجه كافي نيز در اين ارتباط تخصيص داده شود تا جلوي كساني كه به تصرف‌هاي غيرقانوني و ساخت و سازهاي غيرقانوني مي‌پردازند، گرفته شود. در واقع با اين كار از ساخت‌وساز در حريم شهر تهران در اين منطقه جلوگيري كنيم.

وي همچنين خبر داد كه چندي پيش جلسه كارگروه توسعه عمران و آباداني لرستان با حضور مسوولان مربوطه، مقامات محلي و معاون اول رييس‌جمهور تشكيل شد و مصوبات ارزشمندي داشت.

سخنگوي دولت همچنين به جلسه استانداران در تهران ـ كه هفته گذشته برگزار شد ـ اشاره كرد و گفت: در اين جلسه مباحث گوناگوني از جمله در مورد مساله اشتغال مطرح و در مورد تنظيم و تصويب سند جامع اشتغال كشور بحث و گفت‌و‌گو شد و شوراي عالي اشتغال جلسه‌اي را با حضور استانداران تشكيل داد.

وي با بيان اين‌كه " عمده كار دولت در سال جديد بر روي بحث اشتغال خواهد بود" گفت: ما تلاش داريم كه در سال جديد حدود يك ميليون و صد هزار شغل به صورت طبيعي ايجاد كنيم و تاكيد مي‌كنيم كه دولت درصدد است كه در امر اشتغال با تمام توان وارد ميدان شود و اميدواريم با همكاري مسوولان به خصوص استانداران در استان‌ها به اين هدف برسيم.

وي همچنين خبر داد كه در روز سه‌شنبه با حضور كليه استانداران سراسر كشور سند جامع اشتغال در وزارت كشور به تصويب مي‌رسد.

رحيمي با اشاره به برگزاري جلسه ستاد مشترك در بازسازي افغانستان با حضور اعضاي اين كارگروه و سفير ايران در افغانستان نيز گفت: در اين جلسه نيز تصميماتي اتخاذ شد.

وي خبر داد: سومين سفر استاني هيات دولت به استان هرمزگان نيز در اواخر هفته جاري برگزار خواهد شد. جلسه هيات دولت در اين استان برگزار مي‌شود و ان‌شاءالله تصميمات مناسبي براي حل مشكلات مردم اين استان و پيشرفت و آباداني هرچه بيشتر اين استان صورت مي‌گيرد.

وي در پاسخ به اين سوال كه گفته مي‌شود رييس‌جمهور قرار است در آستانه عيد خبر خوشي را به مردم اعلام كند، گفت: خبرهاي خوب و خوش زياد داريم. خبر خوشي قرار است وزير مسكن بدهد در زمينه مسكن و ان‌شاءالله مردم خبر خوشي در اين زمينه مي‌شنوند.

سخنگوي دولت افزود: خبر خوش رييس‌جمهور نيز معلوم است كه در زمينه ارتقاي سطح علمي كشور و تحولات عرصه فناوري در كشور خواهد بود و ان‌شاءالله مردم اين خبر را در آستانه سال نو خواهند شنيد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۷:۰۱

مردیم از بس خبر خوش شنیدیم

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۶:۴۵

کاش این خبر دیگه ربطی به برنامه هسته ای نداشته باشد، دیگه کمری واسه مردم نمونده که زیر بار تحریمها خرد شود.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۶:۱۵

از دولت نهم ودهم ما فقط خبرها خوش مي شنويم ولي هيچ اثر خوبي از اين خبرهاي خوش در كشور نمي بينيم.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۵:۳۵

از طلا گشتن پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده مارا مس کنید

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۵:۳۱

خبر خوش راشنیدیم کم شدن سهمیه بنزین

armin۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۴:۴۹

ديگه حالم از هر چی خبر خوشه داره بهم ميخوره.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۴:۴۲

در این پنج سال به اندازه کافی خبر خوش داده شد. لطفا به عمل های خوب بپردازید. وزیر محترم مسکن در اطراف همان میدان پاستور که هفته ای چندین بار جلسه دارید، ده ها معاملات املاکی وجود دارد. لطفا به جندتایشان سر بزنید و ببینید مردم چه می کشند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۴:۲۳

از قدیم گفته اند ((دوصد گفته چو نیم کردار نیست)) یا به عمل کار برآید به سخن نیست؟

ال۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۳:۵۱

شکر 500تومانی شده 1000تومان یک خبر خوش و هزاران خبر خوش که ریاست جمهور خواهند داد

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۳:۴۴

در آستانه هر سال نو نوید یک خبر خوش داریم و در سال جدید بدبخت تر میشیم.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۳:۱۸

انشاء الله خبر های خوش را یکجا به ملت شریف ندهند و در طی سال این اخبار را بطور متناوب ارائه دهند تا آمار سکته قلبی بالا نرود.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۲:۵۰

اصل مقدمه چینی برای دادن خبر خوش چیزی جز تبلیغات نیست،اگر خبر خوشی دارید همان را در زمان مقرر اعلام کنید
بماند که بسیاری از این اخبار خوش نیز بیشتر خبر کلید خوردن طرح،پروژه و یا سیاستی خاص هستند و نه به ثمر رسیدن آنها.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۲:۰۹

هسته ای باشد بیشتر حال میکنیم

ebrahim۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۲:۰۶

بسیار متاسفم که در درج نظرات بسیار سلیقه ای عمل می کنید. چرا برای این خبرهای خوش تنها نظر یک کاربر را درج نموده اید.
آقای رییس جمهور دانشمندان و نخبگان این کشور باید هر شب و روز چرتکه بیندازند تا ببینند با این حقوق مکفی چه زمانی توانایی خریدن یک آپارتمان 50 متری پیدا می کنند. آیا پنج سال پیش که شما دولت را تحویل گرفتید قیمت مسکن و سایر اقلام ضروری مردم همین بود. این که وضعیت قشر مرفه جامعه است وای بحالی کسانی که پایین تر هستند. این چیزهایی که جنابعالی بعنوان خبر خوش تحویل می دهید نه نان شب و نه مسکن برای مردم می شود. پس لطفا خبرهای خوشتان را به آنان بدهید که برایشان اهمیت دارد.
کاش یک نفر پیدا می شد که حداقل حرف مردم را بنویسد.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۱:۵۷

کدام خبر خوش ماکه سه سال مسکن مهر ثبت نام کردیم ومبلغ یک میلیون وپانصد هزار تومان پول ازما گرفتند هنوز زمین خالی درمجموعه پرند تحول ندادند بجای حرف آقای وزیر مسکن عمل کنید مردم خودشان قضاوت می کنند.

الهام سلطانی۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۱:۵۴

همش خبر....پس کجاست عمل؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۱:۲۸

والا همیشه خبرش میاد اما خودش نه !

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۰:۵۷

مطمئناً اين خبر خوش در خصوص رفاه مردم و افزايش حقوق كارمندان متناسب با تورم ساليانه نخواهد بود

matin۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۱۰:۴۵

خسته شدیم از بس خبر هسته ای شنیدیم .بابا یه خبر خوراکی بدین ثواب داره

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۰۹:۴۵

از اینهمه خبر خوش مردیم. با گرانیها چه کنیم و بیکاری و افسردگی و نابسامانی های اجتماعی و ناامنی و ..؟!

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۰۹:۴۲

اين وعده هاي سر خرمن هزينه هاي ما را همچون تغذيه ، پوشاك ، كرايه خانه ، حمل و نقل كاهش نميدهد و اقتصاددانان وضعيت سال آينده را بدتر از امسال پيشبيني ميكنند با حرف نتيجه اي حاصل نميشود .

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۰۹:۳۸

ای کاش وزیر محترم مسکن به جای خبرهای خوب به گوش مردم، عمل های خوب به چشم مردم نشان بدهند!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.