آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۳

سقوط ارزش لیر ترکیه به پایین‌ترین سطح ۸ ماهه

روز پنج‌شنبه، نرخ برابری ارز ترکیه در برابر دلار، تا ۶.۲۴ پایین آمد و به پایین‌ترین سطح خود در ۸ ماه اخیر رسید.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، روز پنج‌شنبه، نرخ برابری ارز ترکیه در برابر دلار، تا ۶.۲۴ پایین آمد و به پایین‌ترین سطح خود در ۸ ماه اخیر رسید. تشدید نگرانی‌ها در مورد انجام مجدد انتخابات شهرداری استانبول و تنش‌های مذاکرات تجاری چین و آمریکا، به نرخ لیر فشار وارد کرد.

به گزارش رویترز، لیر ترکیه در ساعت ۱۲:۴۴ ظهر دیروز به وقت تهران تا نرخ برابری ۶.۲۴۱۰ سقوط کرد که پایین‌ترین نرخ آن از ۲۴ سپتامبر تا کنون است.

پس از هفته‌های متوالی درخواست تجدیدنظر از سوی حزب ای‌کی رجب طیب اردوغان و حزب متحد ملی‌گرای آن ام‌اچ‌پی، هیأت عالی انتخابات ترکیه روز دوشنبه فرمان داد انتخابات استانبول، که حزب مخالف در آن به سختی پیروز شده بود، دوباره برگزار شود.

حزب اصلی مخالفان روز چهارشنبه اعلام کرد که رسماً درخواست کرده است تقاضای استیناف اردوغان ابطال شود، چراکه تخلفاتی که حزب ای‌کی مدعی است در انتخابات شهرداری‌های ۳۱ مارچ رخ داده است، در انتخابات سال قبل هم انجام شده بود.

سرمایه‌گذاران می‌ترسند تصمیم به انتخابات مجدد استانبول در ۲۳ جون، حدود ۲ ماه دیگر به وضعیت نامشخص برنامه‌های ترکیه برای توازن مجدد و تثبیت اقتصاد، خواهد افزود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۰ ۱۰:۰۰

یه جوالدوز یه مردم میزنی سک سوزن هم به خودت بزن که ارزش پولمون توی ده سال بیست برابر کمتر شده....

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۰ ۰۸:۵۸

بازم ۳۲۰۰۰ برابر یک ریال ما ارزش داره. بهتره به جای اخبار پیش پا افتاده فکر کیفیت مقالات و اخبارتون باشید

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۰ ۰۸:۲۲

همین الان نرخ برابری لیر برابر دلار ۶.۰۹ است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.