آخرین خبرواکنش معاون دفتر پزشکیان به ادعای جنجالی از شورای رهبری
2بازدید
۱۵

ناگفته‌هايي از جنايات ريگي توسط يكي از اسرا

يكي از اسراي واقعه تاسوكي كه توسط گروه ريگي به اسارت در آمده بود به افشاگري‌ درباره جنايات اين گروه تروريستي پرداخت.

به گزارش خبرگزاري فارس ، رضا لكزايي پيش از ظهر امروز در چهارمين يادبود شهداي تاسوكي كه با عنوان همايش اقتدار و سرافرازي در سالن همايش‌هاي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم برگزار شد، با اشاره به اسارت خود به مدت پنج ماه توسط گروه تروريستي عبدالمالك ريگي، اظهار داشت: 25 اسفند ماه ما از زاهدان به سمت زابل در حركت بوديم كه در منطقه تاسوكي كه يك ريگزار است با ايست و بازرسي عده‌اي كه لباس نيروي انتظامي بر تن داشتند، مواجه شديم.

وي ادامه داد: آنها اتومبيل را به سمت جاده خاكي هدايت كردند و به ما اعلام كردند كه باز هم در جاده خاكي به مسير خود ادامه دهيم، زماني كه ما را از اتومبيل پياده كردند دستان ما را از پشت بستند و به چشمان ما چسب زدند.

اين اسير حادثه تاسوكي تصريح كرد: زماني كه تعداد اسرا به بيش از 40 نفر رسيد يكي از آن افراد تير هوايي شليك كرد و دوستان وي ايست و بازرسي را جمع كرده و به ما ملحق شدند.

وي بيان داشت: در اين لحظه بود كه عبدالمالك فرياد زد كه من مي‌خواستم 500 نفر را بزنم ولي فقط 23 نفر كشته شدند.

وي اضافه كرد: آنها هفت نفر از ما را جدا كردند و مدتي در يك چادر در افغانستان نگهداري كردند، بعد از آن دو ماه در يك غار در كشور پاكستان بوديم و بعد از آن نيز دو ماه در يك خانه در پاكستان زنداني بوديم.
لكزايي گفت: مدتي كه ما در غار زنداني بوديم، دو نفر كه يكي را حاج ظاهر و يكي را حميد نهتاني مي‌ناميدند كه هر دو از قاچاقچيان بنام سيستان و بلوچستان بودند و همچنين سه نفر از پاسداران انقلاب اسلامي را به شهادت رساندند.

وي افزود: عبدالمالك با ملا كمال كه تنها يكي از جنايت‌هايش به شهادت رساندن بيش از 30 نفر از سربازان نيروي انتظامي در يك كمين بوده نيز ارتباط داشت.

وي گفت: يك بار آنها به ما گفتند كه به خانواده‌هاي خود زنگ بزنيد و بگوييد كه بروند استانداري و از دولت بخواهند كه مقدمات آزادي شما را فراهم كند.

لكزايي ادامه داد: وقتي من با برخي از آنها صحبت مي‌كردم، مي‌گفتند كه ما براي عمليات‌هاي انتحاري ثبت‌نام كرديم و زماني كه من به آنها مي‌گفتم حيف نيست كه خود را به كشتن مي‌دهيد، مي‌گفتند نه و زماني كه من براي اينكه بفهمم كجا قرار است توسط آنها منفجر شود از آنها پرسيدم مگر جايي است كه بخواهيد منفجر كنيد، مي‌گفتند بله و آن مصلاي تهران است.

*15 زنداني داشتيم كه در زمان رئيس‌جمهور قبلي 10 نفر آنها را آزاد كرديم

وي گفت: آنها مي‌گفتند كه ما 15 زنداني داشتيم كه در زمان رئيس‌جمهور قبلي 10 نفر آنها را آزاد كرديم ولي با تغيير رئيس‌جمهور، رئيس‌جمهور جديد گفت كه ما اسرا را به شما نمي‌دهيم و ما هم شما هفت نفر را گرفته‌ايم تا پنج زنداني خود را آزاد كنيم.

اين اسير حادثه تاسوكي با بيان اينكه به جز قاچاقچيان عده ديگري هم با عبدالمالك همكاري مي‌كردند، بيان داشت: زماني كه ما در غار زنداني بوديم آنها منطقه را بلد نبودند و چندين نفر از اهالي كه از فقر و مشكلات مالي شديد رنج مي‌بردند با او به عنوان راه بلد همكاري مي‌كردند.

وي تصريح كرد: من يك بار به يكي از آنها گفتم شما چرا با دولت ما سر ميز مذاكره نمي‌نشينيد، پاسخ داد «ما گفتيم كه عده‌اي از ما، عده‌اي از شما، عده‌اي از عربستان و با حضور تعدادي از خبرنگاران در يك كشور ثالث مذاكره داشته باشيم كه اين گفته آنها ارتباط آنها با عربستان را نشان مي‌دهد.»

لكزايي ادامه داد: همچنين زماني كه تعدادي از آنها به تمرين تيراندازي مي‌پرداختند با زبان عربي صحبت مي‌كردند و زماني كه من اين موضوع را سئوال كردم، گفتند كه استاد ما عرب بوده است ولي اكنون توسط دولت ايران دستگير شده است.

*فتواهايي كه عبدالمالك مي‌خواند به يكي از مفتي‌هاي وهابي شبيه بود

وي خاطرنشان كرد: همچنين شباهت فتواهايي كه عبدالمالك مي‌خواند با يكي از مفتي‌هاي وهابي سعودي ارتباط اين گروه با عربستان را نشان مي‌دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۶ ۱۰:۳۳

چرا اینقدر آسمون ریسمون می بافید؟ خوب بگویید این بابا عامل عربستان بوده دیگه!!!!
واقعا که داستان سرایی مسخره ای بود.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۶ ۱۰:۰۲

اینجور هم که نوشتید جنایت نبوده انگار

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۶ ۰۹:۳۴

خدا بر عذاب عبد المالک و زیر دستان و بالادستانش بیفزاید. این حرفهای سبک چیست که به عنوان دلیل مزدوری ایشان آورده اید؟ ایا این اسیر با فتواهای مفتی ها مذکود آنقدر آشنایی دارند که شباهت آنها را تشخیص دهد؟ از کی تا به حال سیاست برخورد با اشرار هم به این یا آن رییس جمهور رسیده؟ ایشان از کجا فهمیدند که در پاکستان هستند یا افغانستان، مگر از مرز و با گذرنامه عبور می کردند؟ و .... فکر نمی کنید دفاع بد، ضربه به خود، محسوب شود؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۶ ۰۸:۱۸

تلویزیون چرا اعترافات ریگی درباره کمکهایی که عربستان بهش کرده رو پخش نکرد؟ فقط درباره آمریکایی ها اعتراف گیری کرده بودن؟

ميركاظمي۱۳۸۸/۱۲/۲۶ ۰۷:۳۰

در وابستگي اين آقا به وهابيت و دخالت بعضي از سران سعودي در اين فتنه جاي ترديد نيست وقت آن رسيده دولت در جهت حفظ تماميت ارضي وصيانت از حقوق ملي كليه اقوام ايراني با اين قضيه برخورد قاطع كند

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۶ ۰۶:۳۰

چه اتفاقی یکی را گروگان گرفتن، طرف اینقدر صاحب تحلیل از کار در اومده!
1) اگر چشماش چسب خورده بوده، چطور گروگان ها را شمرده؟ چطور دیده اوني که فریاد زده عبدالمالک بوده؟
2) شما اگر کسي را گروگان بگیريد، مدام بهش گزارش میدین که الان تو کدوم کشوري؟ اگر افرادتون درباره نقشه های احتمالي چيزی به گروگان بروز بدن، گروگان را زنده میذارید؟
3) یادبود تاسوکی را در قم برگزار مي کنن و به محل حادثه قدم نمی ذارن، بعد اسمش اقتداره؟
4) من از طرفداران ریگی يا هر کسی که دستش يه خون مردم آلوده باشه نيستم، اما اگه با کسي دشمن هم هستيد، عاقلانه دشمني کنید....
5) کافيه حقیقت را بگیم، اینجا که هالیوود نیست!

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۶ ۰۳:۵۷

آزاد کردن 10 تا از اسیران اشرار چه ربطی به دولت قبلی و فعلی دارد. مگر نیروی انتظامی مسئول این اقدامات نیستند، ای کاش کمی تقوا داشتید.

کورش۱۳۸۸/۱۲/۲۵ ۲۳:۲۲

حالا این ها رو چرا الان می گه؟ الان یادش افتاده؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۵ ۲۳:۱۳

یعنی این آقا فتواهای عربی رو خوانده بعد عبدالمالک بیکار بود هر روز برای ایشان فتوا می خواند و ایشون هم که فتواهای همه علمای عرب رو خونده شباهتش رو با یکی از اونها تشخیص داد!!!جریان فلسفه و آکواریومه!!!دیگه اینقدر جریان رو لوس نکنید که باعث خنده بشین

امین۱۳۸۸/۱۲/۲۵ ۲۳:۱۰

این تازگی نداره که وهابی ها با ما بجنگن و دشمنای ما همه یه حرف می زنن گر چه تو جغرافیای متفاوت باشن و اونم نبود ایران تو دیناست.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۵ ۱۶:۳۳

ایشان با چشمان بسته ازکجا فهمیدن که عبدالمالک این صحبت هاروانجام داده است

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۵ ۱۶:۲۴

قاچاقچيان سيستان و بلوچستان را به شهادت رساندند؟!!

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۵ ۱۶:۲۱

باز هم پاي رئيس جمهور قبلي را وسط كشيدند چرا دروغ مي گوييد دوره خاتمي يك دوره درخشان براي هر ايراني با شرفي بود

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۵ ۱۶:۱۷

خداي بزرگ را بايد سپاسگزار بود كه اين شيطان عليه لعنت والعذاب معاصر و جرثومه فساد بدام افتاد.بازهم از طراحان و برنامه ريزان بدام انداختن اين فاسد و شرور و جاني مزدور و كثيف و دستگير كنندگان اين پليد تشكر فراوان داريم.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۵ ۱۶:۱۰

من موندم با چشم بسته 40 نفر رو چطور می شه تشخیص داد :)

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.