آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
2بازدید
۱

دستگیری ۱۷ توزیع کننده مواد مخدر در اندیمشک

فرمانده انتظامی اندیمشک از اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده و دستگیری ۱۷ نفر فروشنده و توزیع کننده مواد مخدر در این شهرستان خبر داد .

به گزارش «تابناک»، سرهنگ امیرعباس شهبازی در گفتگو با خبرنگار فارس در اندیمشک، اظهار کرد: در جهت ارتقاء امنیت اجتماعی طرح پاکسازی نقاط آلوده از وجود فروشندگان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر به مرحله اجرا در آمده است.

سرهنگ شهبازی افزود: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با اقدامات اطلاعاتی و شناسایی اماکن و پاتوق مجرمان در نقاط آلوده و با هماهنگی مقام قضائی در عملیاتی غافلگیرانه و مشترک با اکیپ هایی از سایر یگان های انتظامی این فرماندهی، تعداد ۱۰ باب مغازه و پاتوق توزیع مواد مخدر را مورد بازرسی قرار دادند.

وی گفت: در این طرح مقدار یک کیلو و ۳۳۱ گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف شد و تعداد ۱۷ نفر از عوامل اصلی فروش و توزیع مواد مخدر دستگیر، همچنین تعداد سه دستگاه خودرو و تعداد ۱۰ دستگاه موتور سیکلت توقیف شد.

شهبازی در ادامه گفت: تعداد ۷ باب مغازه که در پوشش اغذیه فروشی اقدام به توزیع مواد مخدر می‌کردند نیز پلمپ شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان اندیمشک در پایان با اشاره به تشکیل پرونده مقدماتی، خاطرنشان کرد: متهمان به همراه پرونده متشکله جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۰ ۰۹:۳۳

چرا وارد کننده اصلی دستگیر نمیشود؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.