آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
6بازدید
۰

سپاهان قرارداد ۴میلیاردی با حسینی را دروغ خواند

سرپرست سپاهان در مورد اینکه محمد مسلمی‌پور مدافع ملی‌پوش امید این تیم امروز اعلام کرد از این تیم جدا شده است، گفت: به هیچ عنوان چنین چیزی امکان ندارد. مسلمی‌پور ۲ سال دیگر با سپاهان قرارداد دارد و باید به قراردادش پایبند باشد. قرار است او تا هفته آینده برای مصاحبه‌ای که انجام داده در کمیته انضباطی باشگاه حاضر شود و توضیح دهد.

به گزارش تابناک ورزشی، فتاحی در مورد اینکه گفته می‌شود محمدرضا حسینی با قرارداد چهار میلیاردی به عضویت سپاهان درآمده گفت: اصلاً چنین چیزی امکان ندارد ان‌شاءالله قرارداد‌ها را که سازمان لیگ منتشر کرد مبلغ قرارداد او هم مشخص می‌شود. حسینی به خاطر شرایط خانوادگی‌اش در اصفهان ماند. او خودش اعلام کرد که دوست دارد در باشگاهی باشد که به قهرمانی نزدیک است ضمن اینکه او با امیر قلعه‌نویی راحت است و دوست دارد با مربی‌ای کار کند که قبلاً شاگردش بود.

سرپرست تیم سپاهان در ادامه گفت: این مبلغ چهار میلیارد که در مورد آن صحبت می‌شود با مبلغ اصلی قرارداد حسینی فاصله زیادی دارد و ان‌شاءالله به زودی مشخص می‌شود. وی در مورد زمان بازگشت امیر قلعه‌نویی از تعطیلات گفت: تیم سپاهان روز اول تیر ماه تمریناتش را آغاز می‌کند و ان‌شاءالله آقای قلعه‌نویی در این تاریخ بر سر تمرینات تیم حاضر خواهند بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.