آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
2بازدید
۰

ترامپ: بدون هیچ شرطی آماده مذاکره با ایران هستیم

رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای گفت که این کشور آماده است بدون هیچگونه پیش‌شرطی با ایران مذاکره کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز جمعه گفت که واشنگتن بدون هیچگونه پیش‌شرطی آماده مذاکره با ایران است.

وی در ادامه این مصاحبه گفت که هرگونه توافق با تهران باید شامل موضوع موشک‌های بالستیک ایرانی نیز باشد.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه بار دیگر به موضوع متوقف کردن حمله به ایران اشاره کرد و فگت: برنامه حمله آماده بود و مشروط به تایید من بود. من از ژنرا‌ل‌ها پرسیدم می‌خواهم بدانم پیش از آغاز چیزی را بدانم. در این حمله چند ایرانی کشته خواهند شد. ژنرال‌ها گفتند تقریبا ۱۵۰ نفر کشته خواهند شد.

ترامپ در ادامه گفت: من ثانیه‌ای درباره آن فکر کردم و گفتم شما می‌دانید که آن‌ها چه چیزی را ساقط کردند. آن‌ها یک هواپیمای بدون سرنشین را ساقط کردند و طی نیم ساعت احتمالا ۱۵۰ نفر خواهند مُرد و من این را دوست ندارم و فکر نمی‌کنم که متناسب باشد.

ساعتی پیش رئیس‌جمهور آمریکا در حساب کاربری‌اش در توئیتر ادعا کرد ۱۰ دقیقه قبل از حمله به سه سایت در ایران دستور توقف آن را صادر کرده است.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه نوشت: «دوشنبه آن‌ها یک هواپیمای بدون سرنشین را در حال پرواز بر فراز آب‌های بین‌المللی ساقط کردند. شب گذشته آماده شلیک به سه سایت مختلف برای تلافی بودیم که پرسیدم چند نفر کشته خواهند شد؟ پاسخ یک ژنرال این بود: "۱۵۰ نفر قربان". ده دقیقه قبل از حمله، آن را متوقف کردم، چون متناسب با ساقط کردن یک پهپاد بدون سرنشین نبود.»

ادعای ترامپ درباره هدف قرار گرفتن این پهپاد در روز دوشنبه در حالی صورت گرفته که نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد پنجشنبه پهپاد متجاوز آمریکایی را ساقط کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.