آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
2بازدید
۰

تقدیر‌حجت‌الاسلام‌طائب‌از‌ضربه‌وزارت‌اطلاعات‌به‌CIA

رئیس سازمان اطلاعات سپاه از اقدام وزارت اطلاعات در خصوص دستگیری جاسوسان سیا در ایران تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، حجت الاسلام والمسلمین حسین طائب رئیس سازمان اطلاعات سپاه صبح امروز (سه‌شنبه) در حاشیه نشست مسئولین این سازمان از اقدام برادران وزارت اطلاعات در خصوص دستگیری جاسوسان سیا در ایران تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش فارس، روز گذشته مدیرکل ضدجاسوسی وزارت اطلاعات در نشستی خبری از شناسایی و دستگیری ۱۷ جاسوس تربیت یافته سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در داخل کشور خبر داد و گفت: احکام این جاسوسان صادر شده و برخی به عنوان مفسد فی‌الارض اعدام می‌شوند.

این جاسوس‌ها شامل شاغلین مراکز حساس و حیاتی شامل حوزه‌های اقتصادی، هسته‌ای، نظامی و سایبری کشور و همچنین بخش خصوصی مرتبط با این مراکز هستند که به عنوان پیمانکار یا مشاور در حال فعالیت بودند.

به گفته مدیرکل ضدجاسوسی وزارت اطلاعات، این ۱۷ نفر به صورت سلولی در ایران فعالیت کرده و هیچکدام از این افراد با دیگری ارتباطی نداشته و هرکدام با یک افسر سیا در ارتباط بوده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.