آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

فرماندار سابق ویرجینیا:

اگر ترامپ بانک هم بزند، سنا او را مواخذه نخواهد کرد

اگر ترامپ بانک هم بزند، سنا او را مواخذه نخواهد کرد
فرماندار سابق ایالت ویرجینیا معتقد است سنا به جای پرداختن به مسائل مهمتر همچون بیمه عمومی و بهداشت و درمان بودجه کلانی در اختیار رئیس‌جمهوری برای پروژه دیوار مرزی قرار داده است

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا به نقل از پایگاه خبری کنگره آمریکا، «تری مک اولیف» فرماندار سابق ایالت ویرجینیا در اعتراض به حمایت بی‌چون و چرای سنا از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا گفت: «اگر دونالد ترامپ به بانک هم دستبرد بزند، سنا با او کاری ندارد.»

وی با توجه به حمایت مضاعف اکثریت جمهوری‌خواه سنا از ترامپ به واسطه اعطای قدرت بیشتر به وی پیش از برگزاری انتخابات ۲۰۲۰ گفت: «آن‌ها به جای پرداختن به مسائل مهمتر همچون بیمه عمومی و بهداشت و درمان برای پروژه دیوار مرزی مبلغ هنگفتی در اختیار رئیس جمهور قرارداده‌اند.»

وی در مورد پرونده استیضاح دونالد ترامپ گفت: «مشخص است که نیاز به ۶۷ رای در مجلس سنا برای این کار وجود دارد در صورتیکه تنها ۴۷ سناتور دموکرات در مجلس سنا حضور دارند».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.