تبرئه متهمان حادثه سقوط جرثقیل در مسجدالحرام

در حادثه سقوط جرثقیل در مسجدالحرام در سال ۲۰۱۵، ۴۰۰ نفر از زائران بیت الله الحرام کشته و یا زخمی شده بودند، با این حال دادگاه کیفری سعودی در مکه ادعا کرده که متهمان هیچ قصور و کوتاهی در این زمینه نداشته‌اند.
کد خبر: ۹۲۲۲۶۰
|
۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۰ 06 September 2019
|
6414 بازدید
دادگاه کیفری سعودی در مکه مکرمه، متهمان حادثه سقوط جرثقیل در سال ۲۰۱۵ را تبرئه کرد.

به گزارش تسنیم، در حادثه سقوط جرثقیل در مسجدالحرام در سال ۲۰۱۵، ۴۰۰ نفر از زائران بیت الله الحرام کشته و یا زخمی شده بودند، با این حال دادگاه کیفری سعودی در مکه ادعا کرده که متهمان هیچ قصور و کوتاهی در این زمینه نداشته‌اند.

این دادگاه همچنین از دادستان کل سعودی خواسته است شرکت بن لادن را به پرداخت دیه به قربانیان ملزم نکند.

روزنامه محلی المدینه نوشت که دادگاه کیفری سعودی تاکید کرده است که جرثقیل هنگام سقوط سالم بوده و کوتاهی و قصور هیچ کدام از متهمان ثابت نشده و مسئولان هم تدابیر لازم را به کار گرفته بودند!

این دادگاه سعودی مدعی شده است که شرایط جوی عامل این حادثه بوده است.

بر اساس گزارش العالم، این جرثقیل متعلق به شرکت بن لادن بود که سپتامبر ۲۰۱۵ در طرح توسعه مسجد الحرام در مکه مکرمه سقوط کرد و بیش از ۱۸۰ کشته و حدود ۲۳۸ زخمی بر جای گذاشت.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟