آخرین خبرقوانین جدید ثبت شرکت و ثبت برند در سال ۱۴۰۵
3409بازدید

تابش: جوجه را آخر پاييز مي‌شمارند!

درانتخابات اخير تعداد زيادي ازاصلاح طلبان رد صلاحيت شدند و عده‌اي هم كه تاييد شدند، طراحي شده بود و اگر جايي تاييد صورت گرفت براي آن بود كه رقابت بين خود اصلاح طلبان پيش بيايد.

رييس فراكسيون خط امام (ره) مجلس هفتم گفت: مرام و منش اصلاح‌طلبان تغييري نكرده و با همان تابلوي اصلاحات در دور دوم هم به صحنه خواهند آمد.

محمدرضا تابش در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اين‌كه تابلو، شخصيت ، رويه و شعار اصلاح‌طلبان مشخص است، گفت: اصلاح‌طلبان هميشه تحت عنوان اصلاح‌طلب در انتخابات‌ها حضور داشته‌اند.

رييس فراكسيون اقليت مجلس شوراي اسلامي همچنين ابراز داشت:درانتخابات اخير تعداد زيادي ازاصلاح طلبان رد صلاحيت شدند و عده‌اي هم كه تاييد شدند، طراحي شده بود و اگر جايي تاييد صورت گرفت براي آن بود كه رقابت بين خود اصلاح طلبان پيش بيايد.

وي همچنين ابراز عقيده كرد كه مردم به طيف اصلاح طلباني كه در اين انتخابات حضور داشتند اقبال خوبي نشان دادند و اميدوارم در مرحله دوم هم مردم در پاي صندوق هاي راي حاضر شوند و افراد مورد علاقه شان را انتخاب كنند.

وي تصريح كرد كه تجربه نشان داده هر چقدر ما از طيف راي دهنده سنتي خارج شده و مشاركت را بيشتر كنيم اقبال با اصلاح طلبان خواهد بود.

نماينده مردم اردكان در مجلس درباره‌ي اين كه برخي انتخابات 24 اسفند را رفراندوم خاتمي عنوان كرده اند، گفت: آنها دلشان را به اين مسايل خوش كنند، اما جوجه را آخر پاييز مي شمارند.

تابش درباره‌ حذف نام آقاي خاتمي از آرم انتخاباتي اصلاح طلبان در دور دوم گفت: البته خود آقاي خاتمي هم موافق نبودند كه به عنوان يك فرد از اسم شان در آرم ها و عنوان‌ها استفاده شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.