آخرین خبرقیمت خودرو در بازار امروز 13 آبان ماه
0بازدید

استقبال ریاض از تشکیل کمیته قانون‌اساسی سوریه

شورای وزیران عربستان سعودی روز سه شنبه با استقبال از تشکیل کمیته قانون اساسی در سوریه تاکید کرد که ریاض از روند سیاسی برای پایان دادن به بحران در سوریه حمایت می‌کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، جلسه شورای وزیران این کشور امروز به ریاست "سلمان بن عبدالعزیز" پادشاه در کاخ السلام در جده برگزار شد.

شورای یاد شده در جلسه خود از تشکیل کمیته قانون اساسی در سوریه استقبال کرد.

اعضای کمیته تدوین قانون اساسی سوریه هفته پیش مشخص شدند و قرار است حدود یک ماه دیگر نخستین جلسه آن در ژنو سوئیس برگزار شود.

بر اساس توافق‌های قبلی ترکیب اعضای این کمیته شامل ۵۰ نماینده دولت سوریه، ۵۰ نفر از مخالفان و ۵۰ نفر از گروه‌های جامعه مدنی و مستقلین این کشور هستند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد هم ۲۸ آذر ماه ۱۳۹۴ قطعنامه شماره ۲۲۵۴ را با عنوان "نقشه راه عملیات انتقال سیاسی در سوریه" با اجماع اعضا تصویب کرده بود.

عربستان سعودی در حالی از تشکیل کمیته قانون اساسی سوریه استقبال کرده که ریاض از اصلی‌ترین کشور‌های مخالف دولت سوریه در سال‌های اخیر بوده و تلاش زیادی را برای سرنگونی دولت "بشار اسد" کرده بود.

شورای وزیران عربستان در ادامه، محکومیت‌های بین المللی نسبت به حمله به دو میدان نفتی خریص و بقیق وابسته به تاسیسات نفتی آرامکو را ستود و این حمله را تهدید خطرناکی برای امنیت منطقه و انرژی جهان دانست.

تاسیسات نفتی آرامکو ۲۳ شهریور ماه هدف حملات نیرو‌های انصار الله قرار گرفت. این حملات، تولید نفت سعودی را به نصف رساند.

شورای وزیران سعودی در بخش دیگری از بیانیه خود با تکرار ادعا‌های واهی علیه ایران، از جامعه جهانی خواست که در برابر اقدامات خصمانه نظام ایران یکپارچه بایستد و همه فشار‌های لازم را برای تغییر رفتار ایران به کار بگیرد.

مقام‌های ریاض در حالی ایران را به ناامنی در منطقه متهم می‌کنند که عربستان در قالب ائتلافی نزدیک به پنج سال جنگی را علیه مردم فقیر یمن تحمیل کرده است. این جنگ، خود باعث ایجاد بحران‌ها و تنش‌های دیگر در منطقه شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.