آخرین خبربازداشت یک مدیر در استان فارس به اتهام قاچاق سوخت
2بازدید
۰

ورزش صبحگاهی وزیر و کارکنان وزارت بهداشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کارکنان این وزارتخانه در سومین روز از هفته سلامت همراه با مردم به ورزش صبحگاهی پرداختند.
 در این مراسم که در مجتمع آموزشی شهید چمران برگزار شد، وزیر و کارکنان وزارت بهداشت با انجام دادن حرکات نرمشی و اجرای مسابقات ورزشی بر اهمیت ورزش در سلامت افراد تأکید کردند.

وزیر بهداشت در حاشیه این مراسم در مصاحبه با خبرنگار واحدمرکزی خبر تغییر شیوه زندگی مردم با تحرک و ورزش همگانی را از اولویت های امسال وزارت بهداشت اعلام کرد.

مرضیه وحید دستجردی با بیان اینکه ورزش تا 50 درصد سلامت افراد را تضمین می کند افزود: اگر افراد حداقل در روز سی دقیقه پیاده روی کنند احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی در آنها 50 درصد کاهش می یابد.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: پیاده روی یا تحرک فیزیکی مناسب در روز برای مردم ما ضرورت دارد و باعث ارتقای سلامت افراد می شود.

وی گفت: متاسفانه حدود 43 درصد افراد جامعه افزایش وزن دارند و 30 درصد زنان نیز دچار چاقی هستند که این میزان در مردان ایرانی تا حدودی کمتر از زنان است.

وزیر بهداشت تصریح کرد: سبک زندگی و شهرنشینی که پیامد آن کم تحرکی فیزیکی است، چاقی و اضافه وزن در پی داشته و باعث شیوع بیماری هایی از جمله دیابت نوع دو و پرفشاری خون شده است.

وحید دستجردی با تاکید بر ورزش همگانی گفت: برای داشتن کشوری سالم، به مردم سالم نیاز داریم که این موضوع بدون فعالیت و تحرک فیزیکی مناسب میسر نیست.

هفته سلامت از 18 فروردین آغاز شده است.

 

 

 

 

 

 

 
 
   
  
 

 
 
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.