آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4بازدید
۰

سرانجام واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی

استاندار تهران گفت:‌ شهرداری لایحه واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی را به شورای شهر تهران ارسال کند.

به گزارش فارس، انوشیروان محسنی‌بندپی استاندار تهران درباره واگذاری مراکز بهاران شهرداری تهران به بهزیستی اظهار داشت: در جلسات استانداری در این خصوص مباحثی از سوی نماینده بهزیستی و شهرداری تهران در خصوص واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی مطرح شد ولی روند این واگذاری‌ها به کندی پیش رفت.

وی خاطرنشان کرد: قرار بود 8 مرکز بهاران در شهر تهران به سازمان بهزیستی برای نگهداری کودکان کار و دیگر آسیب‌های اجتماعی در نظر گرفته واگذار شود، ولی این اتفاق نیفتاد.

استاندار تهران یادآور شد: نهایتاً مقرر شد که شهرداری لایحه‌ای را به شورای شهر تهران در خصوص واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی ارسال کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، مراکز بهاران شهرداری تهران برای نگهداری و حرفه‌آموزی برای معتادان بهبودیافته در نظر گرفته شده بود که قرار بود این مراکز برون‌سپاری شوند.

اعضای شورای شهر تهران معتقدند که باید اجازه بهره‌برداری از مراکز بهاران به بهزیستی داده شود نه واگذاری کامل.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.