آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
10بازدید
۶

دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه تعطیل شدند

دانشگاه علامه طباطبایی امروز در پی بارش برف و مشکلات تردد برای دانشجویان و کارمندان تعطیل است.

دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه تعطیل شدند

کلاس‌های آموزشی دانشگاه‌های علامه طباطبایی و شهید بهشتی یکشنبه ۲۶ آبان‌ماه جاری تعطیل شدند.

به گزارش «تانناک» به نقل از ایسنا، بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی کلاس‌های آموزشی تمامی پردیس‌های دانشگاه اعم از پردیس عباسپور و ولنجک، یکشنبه ۲۶ آبان‌ به دلیل بارش شدید برف و صعب‌العبور بودن تردد در این منطقه به طور کامل تعطیل شدند.

همچنین کلاس‌های آموزشی این دانشگاه روز شنبه ۲۵ آبان‌ماه نیز از ساعت ۱۲ ظهر به بعد به طور کامل تعطیل شده بود و دانشجویان به علت بارش سنگین برف امکان حضور در کلاس‌های آموزشی را نداشتند.

در همین حال، دکتر فائز دین‌پرست، مدیرکل روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص فعالیت کلاس‌های آموزشی این دانشگاه گفت: فعالیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی یکشنبه ۲۶ آبان‌ به دلیل بارش برف و مشکلات احتمالی در تردد دانشجویان و اعضای هیات علمی و همچنین کارمندان تعطیل شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه علامه طباطبایی روز شنبه نیز به دلیل بارش برف در تردد دچار مشکل شد و بسیاری از سرویس‌های این دانشگاه امکان ارائه خدمات را نداشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

دانشجو۱۳۹۸/۰۸/۲۶ ۱۰:۵۰

حداقل قبلش اعلام مي كردند يا اس ام اس مي دادند تا اين همه راه رو تا دانشگاه نريم؟ واقعاً براي مسئولين دانشگاه شهيد بهشتي كه اصلا متوجه اين موضوعات نيستند بايد تأسف خورد

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۲۶ ۱۰:۳۰

برف ؟ تهران کاملا آفتابیه و یک قاشق برف هم روی زمین نیست.

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۲۶ ۱۰:۲۰

اقا كل تخريب شيشه ها بانك ها سطل اشغال ها و ضرر ها را كه اين اشرار انجام دادند را با هم جمع كنيم و هزينه اش را در بياريم شايد به هر نفر ايراني 1000 تومان هم ضرر نرسه اما يك باك بنزين بزني از 50 هزار تومان ميشه 150 هزار تومان. چرا اين 100 هزار تومان ضرر را اونم صرفا براي يك باك و اگر سالشو حساب كني چند ميليون ميشه ، اين را نمي بينيد ولي اون 1000 تومان را به رخ مي كشيد؟؟؟؟؟؟ شما قيمتها را بيجا زياد نكنيد ، اشرار غلط مي كنند شرارت كنن.

چارک میرزا۱۳۹۸/۰۸/۲۶ ۰۹:۳۸

چرا قبلا دانشگاهها را بخاطر بارش برف تعطیل نمی کردید؟!

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۲۶ ۱۰:۲۸

به تو چه؟ دلشون خواسته؟ والا مردم یاد گرفتن که نخود هر آشی بشن

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۲۶ ۱۰:۱۹

چون قبلن بنزین گرون نشده بود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.