آخرین خبرواکنش نمایندگی ایران در وین به ادعای گروسی
1بازدید
۰

۴ کشته حاصل حوادث خشونت بار انتخابات نیجریه

۴ کشته حاصل حوادث خشونت بار انتخابات نیجریه
رئیس پلیس ایالت کوگی نیجریه اعلام کرد در جریان حوادث خشونت بار انتخابات استانداری‌ها ۴ نفر کشته و شمار زیادی زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، حاکم بوساری رئیس پلیس ایالت کوگی نیجریه امروز یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: اعتراضات پس از انتخابات استانداری‌ها در روز گذشته آغاز و در ادامه به خشونت کشیده شده شد.

بر اساس اعلام رئیس پلیس ایالت کوگی نیجریه، در جریان اعتراضات مذکور ۴ نفر جان خود را از دست دادند.

حاکم بوساری در ادامه افزود: در این حوادث خشونت‌بار که در ایالات کوگی و بایلسا روی داد، شمار زیادی نیز زخمی شدند.

گفتنی است دیروز در جریان انتخابات استانداری‌ها در ایالت بایلسا گروهی اقدام به ربودن صندوق اخذ آراء کردند که منجر به بروز درگیری و مجروحیت شمار بسیاری از مردم شد.

این در حالیست که محمدو بوهاری رئیس جمهوری نیجریه که حادثه فجیع قتل عام شیعیان در زاریا را در کارنامه تاریک دوران تصدی خود دارد؛ تا کنون نتوانسته است هیچ اقدام مثبتی را برای جلوگیری از ادامه جریان‌های مشابه در سراسر کشورش به انجام برساند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.