آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۱

واکنش پرسپولیس به گم شدن ۲/۵ میلیون دلار پاداش آسیایی

ذی‌حساب باشگاه پرسپولیس می‌گوید دو و نیم میلیون دلار از پاداش حضور این تیم در لیگ قهرمانان آسیا بعد از اتمام گزارش گروه تحقیق و تفحص مجلس در اسناد مالی باشگاه به ثبت رسیده و از این بابت مشکلی وجود ندارد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، محمد پاشا درباره بخشی از گزارش تحقیق و تفحص مجلس مبنی بر اینکه اسناد مربوط به دو و نیم میلیون دلار از پاداش‌های آسیایی پرسپولیس به ثبت نرسیده و در دفاتر مالی باشگاه موجود نیست گفت: اسناد مربوطه بعد از تهیه گزارش از سوی کمیته تحقیق و تفحص مجلس و با تاخیر در دفاتر مالی باشگاه ثبت شده و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

وی افزود: پاداش‌ها در چند مرحله وصول شد و فورا هم با دستور مدیران باشگاه هزینه شد. زمانی که گروه تحقیق و تفحص مجلس گزارش تهیه می‌کرد، اسناد هزینه کرد این درآمد‌ها هنوز در دفاتر باشگاه ثبت نشده بود چرا که ما بدلیل مشکلات موجود و تحریم‌ها اسناد وصول مبالغ ارزی را با تاخیر از خارج کشور دریافت کردیم. در واقع این مبالغ و هزینه کرد آن‌ها بعد از گزارش تحقیق و تفحص مجلس در دفاتر مالی باشگاه به ثبت رسیده و از این بابت هیچ مشکلی نیست و نمایندگان سازمان بازرسی کل کشور که در باشگاه مستقر بوده و هستند هم گزارش‌هایی تهیه کرده‌اند و ثبت اسناد مربوط به این دو و نیم میلیون دلار را رویت کرده‌اند.

پاشا تصریح کرد: با توجه به گزارش منتشره و دغدغه‌های هواداران عزیز برای رفع هرگونه ابهام لازم دانستم این توضیحات را ارایه کنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۹/۲۹ ۲۱:۲۸

تو این گزاش باشگاه پرسپولیس دو شک وجود دارد یکی اینکه گفتند :

1- اسناد مربوطه بعد از تهیه گزارش از سوی کمیته تحقیق و تفحص مجلس و با تاخیر در دفاتر مالی باشگاه ثبت شده و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

2- فورا هم با دستور مدیران باشگاه هزینه شد

مشخصه یه جریاناتی بوده و باید جاهایی که این مبلغ هنگفت هزینه شده مشخص شود .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.