نظر شفر درمورد ماجرای استقلال و استراماچونی

باشگاه استقلال دیشب (دوشنبه) اقدام به انتشار ۱۱ شرط استراماچونی برای بازگشت به ایران کرد. این اقدام باشگاه استقلال واکنش استراماچونی را به همراه داشت و او ضمن اشاره به تمام مشکلات مدیریتی استقلال که باعث ضربه زدن به تیمش شده بود، اطلاعات منتشر شده از سوی باشگاه را دروغ و جعلی عنوان کرد.
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، پس از این اتفاق، وینفرد شفر، سرمربی پیشین استقلال که در دوره مدیریت امیرحسین فتحی هم در این تیم حضور داشت در واکنش به اظهارات استراماچونی گفت: من از اخبار باشگاه استقلال شگفتزده نمیشوم. هواداران استقلال به خوبی یادشان هست که پارسال مجبور بودیم با چه سختیهایی بجنگیم. بر خلاف مربیان دیگر من هیچوقت پرحرف نبودم و نخواستم به شهرت و اعتبار باشگاه لطمه بزنم. در نتیجه من خارج از مشکلاتمان صحبت میکردم و به بسیار بسیار جزئیات وحشتناکی که وجود داشت اشاره نمیکردم. البته شاید من هم باید این کار را میکردم.
او افزود: من دوباره تکرار میکنم که با حمایت باشگاه و بدون زیرآبزنی اعضای باشگاه، ما باید قهرمان میشدیم. این موضوع خیلی دردناک است که رویای میلیونها هوادار به خاطر آن افراد نابود شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ادم وقتی شروط تحقیرامیز یازده گانه استراماچونی رامیبینه بی اختیار یاد ۱۲ شرط پومپیو وزیر خارجه امریکا میافته !!! ماجرای خارج شدن استراماچونی ازکشور و برخی باج دادن ها والتماس برای بازگشتش با داستان خروج امریکا ازبرجام و شروط تحقیرامیز امریکا برای بازگشت به برجاموبرداشتن تحریمها وبرخورد های برخی مسوولین دراین دوموضوع شباهت های فوق العاده دارند اینطورنیست؟!!!!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.