آخرین خبرواکنش معاون دفتر پزشکیان به ادعای جنجالی از شورای رهبری
1بازدید
۲

ادعای استاد الدوحه: قطر میزبان دیدار استقلال - الکویت

پایگاه خبری "استاد الدوحه" اعلام کرد که دیدار استقلال - الکویت در مرحله پلی‌آف به میزبانی کشور قطر برگزار خواهد شد.

ادعای استاد الدوحه: قطر میزبان دیدار استقلال - الکویت

 

به گزارش تابناک به نقل از میزان، پایگاه خبری "استاد الدوحه" رسما اعلام کرد دیدار تیم‌های فوتبال استقلال - الکویت در مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا به میزبانی شهر دوحه قطر برگزار خواهد شد.

در شرایطی که طبق برنامه تیم کویتی باید امروز (دوشنبه) راهی تهران می‌شد، با لغو بازی‌های پلی‌آف که قرار بود دوم بهمن‌ برگزار شود، این تیم دوباره به روند بازی‌های لیگ کویت بازگشت.

به گزارش میزان، اگر این اتفاق بیفتد، تا حدی به سود نماینده ایران خواهد شد، چراکه آبی‌پوشان در صورت پیروزی در این دیدار، هفته بعد باید به مصاف الریان در همان کشور قطر بروند

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۶:۳۷

از اول هم روشن بود همین اتفاق میفته. اون همه نمایش و ادعا و ژست و بیانیه مدیران باشگاهی هم فقط باد هوا بود. مدیران فوتبالی هم فقط یه مشت آدمهای جوگیر و عشق خودنمایی هستند که بدون تفکر و تعقل حرفهای بی پشتوانه حقوقی میزنن و بعد جا میزنن.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۶:۲۲

به نظر من تیم های ایران نباید در زمین ثالث بازی کنند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.