فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

نتانیاهو درخواست مصونیت قضایی خود از پارلمان را پس گرفت

روزنامه عبری‌زبان "هاآرتص" نوشت که نخست وزیر اسرائیل امروز (سه‌شنبه) تصمیم گرفت که درخواست مصونیت قضایی خود را از پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) پس بگیرد.
کد خبر: ۹۵۵۲۰۴
|
۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۳ 28 January 2020
|
3060 بازدید

روزنامه عبری‌زبان "هاآرتص" نوشت که نخست وزیر اسرائیل امروز (سه‌شنبه) تصمیم گرفت که درخواست مصونیت قضایی خود را از پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) پس بگیرد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه عبری‌زبان "هاآرتص"، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت که درخواست مصونیت قضایی خود را از کنست در جریان پرونده‌های فساد پس بگیرد.

پیشتر نتانیاهو رسما درخواست مصونیت قضایی خود را به کنست ارائه داد تا بتواند موقتا از دادگاهی شدن به اتهام فساد در پرونده‌های خطرناکی که با آن مواجه است، فرار کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
کوشا خودرو پایین متن خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟