آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۰

تجهیز پنج مرکز خدمات جامع سلامت در منطقه سیستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: پنج مرکز در شهرهای مختلف منطقه سیستان به منظور رفاه بیشتر مردم و کاهش تجمع در اورژانس بیمارستان‌های منطقه برای مقابله با ویروس کرونا تجهیز شدند.

تجهیز پنج مرکز خدمات جامع سلامت در منطقه سیستان

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، دکتر هادی میرزایی اظهار داشت: این مراکز تا پایان بحران ویروس کرونا آماده ویزیت بیماران و ارائه خدمات سرپایی به همه بیماران در سطح شهرستان‌های منطقه سیستان هستند.

وی افزود: این مراکز علاوه‌بر ساعت اداری از ساعت ۱۶ الی ۲۴ و در روزهای تعطیل از ساعت ۸ صبح الی ۲۰ فعال است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: هم‌اینک یک مبتلا به ویروس کرونا در منطقه سیستان شناسایی شده و حدود ۱۲ بیمار مشکوک نیز در مراکز درمانی تحت درمان هستند.

وی ضمن دعوت مردم سیستان و بلوچستان برای حفظ خونسردی، ادامه اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی و با توجه به بروز مورد جدید مثبت در استان و همچنین پیش‌بینی شدت گرفتن موج همه گیری در هفته پیش رو، توصیه جدی دانشگاه علوم پزشکی زابل حضور نیافتن در مجامع عمومی، مراسم مذهبی و غیرمذهبی و ماندن در منزل، خودداری از مسافرت‌های غیرضروری، حفاظت از افراد در معرض خطر مانند افراد مسن و بیماران مزمن و رعایت بهداشت تنفسی و بهداشت دست است.

میرزایی بیان کرد: بر اساس آخرین اطلاعات اپیدمیولوژیک، بیش‌از ۸۰ و یا حتی ۹۰ درصد مبتلایان به کووید -۱۹ نیازی به بستری در بیمارستان نداشته و به صورت سرپایی و در منزل امکان سپری کردن دوره نقاهت را دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.