آخرین خبرپورشه ۹۵۹؛ ابرخودرویی که آینده را در دهه ۸۰ دید
4بازدید

تقدیر سیدحسن‌خمینی از خدمات کرونایی بهشت زهرا

آیت الله سیدحسن خمینی در گفتگوی تلفنی با مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) از زحمات و تلاش‌های انجام شده تقدیر کرد.

تقدیر سیدحسن‌خمینی از خدمات کرونایی بهشت زهرا

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی سازمان بهشت زهرا، حجت الاسلام سیدحسن خمینی در گفتگوی تلفنی با مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) از زحمات و تلاش‌های انجام شده و خدمات بی وقفه پرسنل این سازمان به ویژه رتق و فتق اموات مسلمین و همراهی یا خانواده‌های داغدار در بحران کرونا و اقدامات پیشگیرانه در کنترل و شیوع این بیماری به ویژه اطلاع رسانی به موقع جهت عدم حضور شهروندان در روز‌های پایانی سال در آرامستان بهشت زهرا (س) و موکول کردن آیین پنج شنبه و جمعه پایانی سال را به بعد از اتمام این بحران، تقدیر و تشکر کرد.

سیدحسن خمینی برنامه ریزی‌های مناسب در طول دوره بحران به ویژه در همان روز‌های ابتدایی در بزرگترین آرامستان کشور و تهیه دستورالعمل‌های لازم در این خصوص را از اقدامات مناسب در این زمینه دانست و بر تلاش‌های بیشتر و ادامه این روند تاکید کرد.

مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران و سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) در این تماس تلفنی ضمن تقدیر از حسن توجه یادگار امام به پرسنل خدوم و جهادگر بهشت زهرا (س) از توصیه‌ها و نقطه نظرات آیت الله سید حسن خمینی در خصوص رعایت مسائل بهداشتی و لزوم توجه به پیشگیری از شیوع این بیماری استقبال کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.