آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۲

مرگ ۱۰۰۰ نفر براثر کرونا در فرانسه طی ۲۴ ساعت

وزارت بهداشت فرانسه از مرگ بیش از ۱۰۰۰ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا (بیماری کووید‌ــ‌۱۹) در این کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

مرگ ۱۰۰۰ نفر براثر کرونا در فرانسه طی ۲۴ ساعت
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم به نقل از شبکه خبری الجزیره، وزارت بهداشت فرانسه روز جمعه اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۲۰ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

با احتساب آمار‌های جدید اعلام‌شده از سوی دولت فرانسه، شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور اروپایی اکنون به بیش از ۶۵۰۰ نفر رسیده است.

فرانسه بعد از ایتالیا، اسپانیا و آمریکا بیشترین آمار قربانیان ویروس کرونا (بیماری کووید‌ــ‌۱۹) را در جهان دارد.

وزارت بهداشت فرانسه شمار مبتلایان به کرونا در این کشور را بالغ بر ۶۴ هزار نفر اعلام کرده است. طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۵۲۰۰ فرد مبتلا به ویروس کرونا در فرانسه شناسایی شده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۱۶ ۰۹:۲۵

اینها که جمعیتشون نسبت به ایران خیلی کمتره! چطور این همه تلفات میدن؟
خدایا خودت به داد مردم دنیا برس .
الهم عجل لولیک الفرج

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۱۶ ۰۸:۰۶

لااله الا الله و الله و اکبر.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.