آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۲

بیشترین قربانیان کرونا در کدام کشورها بوده است؟

بر اساس آخرین آمارها، ویروس کرونا بیشتر تعداد قربانیان را در کشورهای ایتالیا، اسپانیا، ایالات متحده، فرانسه، انگلیس و چین گرفته است.

بیشترین قربانیان کرونا در کدام کشورها بوده است؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از رویترز، تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا با احتساب ۷۶۶ مورد جدید، به ۱۴ هزار و ۶۸۱ فوتی، در هلند با ۱۴۸ مورد جدید به یک هزار و ۴۸۷ فوتی و هم‌چنین در کانادا با بیش از ۵۰ مورد جدید، به ۱۷۸ فوتی رسید.

مقامات هلند اعلام کردند، شمار تلفات کرونا در این کشور با ثبت ۱۴۸ مورد فوتی، به یک هزار و ۴۸۷ تن رسیده است. با ثبت یک هزار و ۲۶ مورد مبتلای جدید قطعی، تعداد کل مبتلایان در هلند به ۱۵ هزار و ۷۲۳ تن رسید.

در کانادا نیز افزایش آمار مرگ و میر در اثر کرونا تقریبا به میزان ۲۰ درصد گزارش شده است. بر اساس اطلاعات نهاد بهداشت عمومی این کشور در روز جمعه، با افزایش ۱۶ درصدی موارد ابتلا به ویروس کرونا، شمار مبتلایان در این کشور به حدود ۱۲ هزار نفر و هم‌چنین آمار فوتی ناشی از کووید-۱۹ با بیش از ۵۰ مورد جدید، به ۱۷۸ فوتی رسید.

تلفات کرونا در ایتالیا هم که مرکز شیوع این اپیدمی در اروپا خوانده می‌شود، با ثبت ۷۶۶ مورد مرگ جدید در ۲۴ ساعت گذشته، به ۱۴ هزار و ۶۸۱ تن رسید. ۴ هزار و ۵۸۵ مورد ابتلای جدید در ایتالیا گزارش شده است که شمار کل مبتلایان در ایتالیا را به ۱۱۹ هزار و ۸۲۷ نفر رساند.

بر اساس آخرین آمارها، ویروس کرونا بیشتر تعداد قربانیان را در کشورهای ایتالیا، اسپانیا، ایالات متحده، فرانسه، انگلیس و چین گرفته است.
ویروس کرونا بیشتر تعداد قربانیان را در کشورهای ایتالیا، اسپانیا، ایالات متحده، فرانسه، انگلیس و چین گرفته است

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۱۶ ۱۱:۳۶

شما نگین بیشترین قربانیان درکدام کشورها بوده؛شما بگین بیشترین قربانیان کرونا درکدام شهرهای خودمان بوده ازخودمان بگین فرارنکنین وازکاردیگران بگین مشکلی را حل نمیکنین

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۱۶ ۱۶:۱۲

اگه ایران در راس این جدول بود امثال شماها دائم در حال مقایسه با دیگران بودید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.