آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
17بازدید
۰

معتادان متجاهر در تهران جمع‌آوری می‌شوند

استاندار تهران گفت: جمع‌آوری و پذیرش معتادان متجاهر در استان تهران انجام می‌شود.

معتادان متجاهر در تهران جمع‌آوری می‌شوند

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس، انوشیروان محسنی بندپی در پایان جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره پذیرش معتادین متجاهر در استان تهران اظهار داشت: نیروی انتظامی هر جایی که معتاد متجاهر ببیند، باید نسبت به جمع‌آوری آن اقدام کند.

وی یادآور شد: کمیته درمان مبارزه با مواد مخدر وزارت بهداشت یک ماه قبل مصوبه‌ای داشت که نسبت به پذیرش جدید معتادین متجاهر جلوگیری شود که این موضوع با تصمیم استانداری، وزارت کشور و ستاد مبارزه با موادمخدر مغایرت دارد.

استاندار تهران گفت: امروز مصوب شد که باید نسبت به پذیرش معتادین متجاهر در استان تهران اقدام شود و مراکز نگهداری معتادین نیز باید نگهداری آنها را تمدید کنند.

وی بیان داشت: شهرداری تهران نیز موظف شد ظرف چند روز آینده ظرفیت 2 هزار نفری نگهداری معتادین متجاهر را ایجاد کند.

استاندار تهرانخاطرنشان کرد:‌ نگهداری این افراد نیز باید براساس پروتکل‌های بهداشتی انجام شود و نسبت به غربالگری آنها در خصوص بیماری کرونا نیز اقدامات لازم صورت بگیرد و در صورت مثبت بودن تست کرونا، به مراکر درمانی جهت قرنطینه اعزام شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.