آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
6بازدید
۰

معاون جانسون هم به قرنطینه خانگی رفت

معاون نخست‌وزیر و وزیر کابینه انگلیس بعد از مشاهده علائم ویروس کرونا در خانواده‌اش، به قرنطینه خانگی رفت.

معاون جانسون هم به قرنطینه خانگی رفت

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس: «مایکل گوو» وزیر کابینه و معاون «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس بعد از مشاهده علائم ویروس ناشناخته «کرونا» در خانواده‌اش، خود را در خانه قرنطینه کرد.

بنا به گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی میل»، مشاوران وزیر کابینه انگلیس امروز (سه‌شنبه) اعلام کردند که مایکل گوو بنا بر توصیه‌های رسمی در صدد است که به مدت 14 روز خود را قرنطینه کند اما هیچ‌گونه علائم ویروس کرونا را در بدن خود مشاهده نکرده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که گوو در صدد است به وظایف خود مطابق معمول ادامه دهد و پیش از این در شماری از مصاحبه‌هایی که از خانه خود انجام داده بود، درباره وضعیت «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس که به دلیل شرایط بیماری کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه قرار می‌گیرد، گفته بود که جانسون به بهترین شکل تحت مراقبت است.

دفتر نخست وزیر انگلیس روز دوشنبه اعلام کرد که بعد از گذشت ده روز از ابتلای بوریس جانسون به ویروس کرونا و به دلیل ادامه دار بودن علائم بیماری وی، او یک شنبه شب برای انجام آزمایشهای بیشتر در بیمارستان پذیرش شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.