آخرین خبرتماس ترامپ و نتانیاهو با تمرکزیت بر ایران
2بازدید

تکذیب میانجی گری برزیل برای ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه‌ برزیل، در همین مورد به خبرگزاری فرانسه گفته است که چنین پیشنهادی اساساً مطرح نشده است.

سایت آفتاب نوشت:

برزیل موضوع میانجی شدن این کشور برای مبادله‌ی سوخت هسته‌ای ایران را تکذیب کرد.

مقامامات کشور برزیل میانیجی‌گری این کشور برای مبادله‌ی سوخت هسته‌ای بین ایران و کشورهای غربی را تکذیب کردند.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که پیشتر مقام‌های کشورمان از پیشنهاد طرحی جای‌گزین برای مبادله‌ی سوخت هسته‌ای، از جانب برزیل خبر داده بودند.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه‌ی برزیل، در همین مورد به خبرگزاری فرانسه گفته است که چنین پیشنهادی اساساً مطرح نشده است.
 
روز گذشته، خبری منتشر شد مبنی‌ بر اینکه محمود احمدی‌نژاد در سفر خود به نیویورک در مکالکه‌ای تلفنی با هوگو چاوز رئیس‌جمهور ونزوئلا با طرح برزیل در مورد مبادله سوخت هسته‌ای بین ایران و کشورهای غربی موافقت کرده است.

بعد از انتشار این خبر و هنگامی که محمود احمدی‌نژاد به همراه هیأت همراه خود از سفر به نیویورک بازگشت، اسفندیار رحیم مشایی در فرودگاه در پاسخ به ایسنا‌ که از وی در مورد جزئیات پیشنهاد برزیل پرسیده بود، وی در پاسخ گفت که برزیل در این زمینه طرحی را ارائه داده است که بعدا جزئیات آن را اعلام خواهم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.