آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
2بازدید
۰

گزارش نیویورک تایمز درباره منشا شیوع کرونا

نتایج تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد بخش عمده‌ای از موارد ابتلا به ویروس کرونا در نیویورک به اروپا باز می‌گردد.

گزارش نیویورک تایمز درباره منشا شیوع کرونا
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، هارم فن باکل دانشمند علم ژنتیک در این باره به نیویورک تایمز گفت: اکثر موارد ابتلا به ویروس کرونا بی شک از اروپا بوده است.

بر اساس این گزارش، نتایج یک تحقیق جداگانه در دانشکده داروسازی دانشگاه نیویورک نیز نشان می‌دهد که اکثر موارد ابتلا به ویروس کرونا در نیویورک در اواسط ماه مارس، مربوط به اروپا بوده است.

این در شرایطی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بار‌ها از چین به خاطر گسترش ویروس کرونا به ایالات متحده به شدت انتقاد کرده است، ولی تحقیقات نشان می‌دهد که نیویورکی‌ها پیش از این از اروپا به نیویورک سفر کرده‌اند، زمانی که ترامپ هرگونه سفر از اروپا به آمریکا را ممنوع اعلام کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.