آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
0بازدید
۰

مشاور ترامپ: کاهش قیمت نفت کوتاه مدت خواهد بود

کوین هاست (Hassett)، مشاور اقتصادی کاخ سفید روز سه شنبه گفت کاهش قیمت نفت ناشی از یک «مساله کوتاه مدت» است و بازارها دوباره به حال عادی بازخواهد گشت.

مشاور ترامپ: کاهش قیمت نفت کوتاه مدت خواهد بود

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از رویترز، هاست در مصاحبه با فاکس نیوز گفت «این یک اختلال بسیار کوتاه مدت است.»

این اظهارات یک روز بعد از آن مطرح می شود که قیمت نفت آمریکا برای تحویل در ماه مه منفی شد.

وی گفت «ما پیش از این هرگز اقتصاد را متوقف نکرده بودیم و لذا چیزهای عجیب و غریب برای مدتی کوتاه رخ خواهد داد، در حالی که مردم در خانه مانده اند و پشت فرمان نیستند.»

هاست همچنین اذعان کرد شدت کاهش رشد ناخالص داخلی در سه ماهه دوم سال جاری میلادی در تاریخ آمریکا بی سابقه خواهد بود.

وی گفت «این قطعا یک وضع وخیم اقتصادی است و ما منتظر یکی از بزرگترین شوک هایی هستیم که یک اقتصاد بزرگ در تاریخ تجربه خواهد کرد. کاهش تولید ناخالص داخلی در دومین فصل سال جاری بزرگترین کاهش ثبت شده تاریخ خواهد بود و این به خاطر آن است که بسیاری از بخش های اقتصادی تعطیل شده اند.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.