آخرین خبرتماس ترامپ و نتانیاهو با تمرکزیت بر ایران
2بازدید

کره شمالی بر افزایش بازدارندگی هسته‌ای تایید کرد

«اون» دوباره ظاهر شد!

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در یک نشست نظامی بر افزایش و تقویت بازدارندگی هسته‌ای پیونگ یانگ تاکید کرد.

«اون» دوباره ظاهر شد!

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، خبرگزاری رویترز صبح یکشنبه به نقل از خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) نوشت: جونگ اون به تازگی میزبان یک نشست نظامی برای بحث در مورد سیاست‌های جدید تقویت توانایی‌های هسته‌ای کشور بوده است.

به گزارش رسانه رسمی کره شمالی، در این جلسه سیاست‌های جدیدی برای افزایش بیشتر بازدارندگی هسته‌ای کشور و قرار دادن راهبرد نیروهای مسلح برای یک عملیات هوشیار مطرح شد.

جزئیات بیشتری از این نشست یا دیگر محورهای سخنرانی رهبر کره شمالی هنوز منتشر نشده است.

انتشار حضور رهبر کره شمالی در نشست نظامی در حالی منتشر می‌شود که غیب سه هفته‌ای وی در انظار عمومی برای بار دوم در دو ماه گذشته، بار دیگر شایعاتی را در خصوص جونگ اون که به غیبت‌های گاه و بی‌گاه عادت دارد در رسانه‌ها مطرح کرده بود.

کیم که آخرین بار ۱۳ اردیبهشت سال جاری بعد از ۲۰ روز غیبت در انظار عمومی ظاهر شد از آن تاریخ تا کنون مجددا در هیچ برنامه رسمی شرکت نداشته و این اولین خبر از وی در طول سه هفته گذشته است.

طولانی‌ترین غیبت کیم در انظار عمومی در سپتامبر ۲۰۱۴ بود هنگامی که او به مدت ۴۰ روز به طور بی‌سابقه‌ای ناپدید شد و دوباره نمایان گشت، آژانس اطلاعاتی کره جنوبی بعداً اعلام کرد که پای راست وی به خاطر خارج کردن یک "کیست" مورد عمل جراحی قرار گرفته است.

اون

اون
اون

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مجید بندری۱۳۹۹/۰۳/۰۴ ۱۶:۵۹

کدوم؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۰۴ ۱۳:۵۹

بدلشه خوب دقت کنید اون مرده دارن برای جانشینش آماده سازی می کنند

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۰۴ ۱۱:۳۷

ادم بیخود و بی خاصیت و نادان

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.